Φοίνικας – ΠΑΟΚ: Επανάληψη του τελικού Κυπέλλου χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Newsroom
Φοίνικας – ΠΑΟΚ: Επανάληψη του τελικού Κυπέλλου χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

bet365

Μεγάλο ντέρμπι, αλλά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στη Σύρο με τον Φοίνικα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τις δύο ομάδες πλέον να μην ελπίζουν κάτι για τίτλο.

Το ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Π.Α.Ο.Κ. είναι η επανάληψη του τελικού του κυπέλλου πριν τρεις εβδομάδες στη Γλυφάδα και θα παίξει ρόλο στο κατά πόσο η ομάδα της Σύρου θα μείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου (γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, Σύρος, 9ης αγωνιστική, Β φάση, 21/4, 17:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης).

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ έχει 26 βαθμούς και έχει μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου έναντι του Παναθηναϊκού που έχει 31 και του Ολυμπιακού που έχει 28 βαθμούς. Αυτό θα συμβεί σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Φοίνικας θα πρέπει να νικήσει με καθαρό σκορ 3-0 ή 3-1 σετ τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική στο Μαρούσι και παράλληλα ο Ολυμπιακός να νικήσει τον Παναθηναϊκό με οποιοδήποτε σκορ αύριο στο Μελίνα Μερκούρη και παράλληλα να ηττηθεί στην Κηφισιά από την τοπική ομάδα με 3-0 ή 3-1 σετ. Εάν δεν συμβεί κάποιο αποτέλεσμα από όλα αυτά ο Φοίνικας ΟΝΕΧ δεν έχει ελπίδες.

O Σλοβένος ακραίος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ δήλωσε: “Ελπίζω οι φίλοι του Φοίνικα να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν. Στο παιχνίδι αυτό το κίνητρό μας είναι μεγαλύτερο, είμαστε διψασμένοι για εκδίκηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου. Τους ξέρουμε ως ομάδα, μας ξέρουν ως ομάδα οπότε δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό ως προς το πώς τα παίξουμε. Η υποδοχή και το σερβίς είναι και πάλι τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι. Ελπίζω να τους πιέσουμε σε αυτά τα κομμάτια πριν μας πιέσουν αυτοί, ώστε να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ”. Κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς, καθώς σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος, ο σλοβένος ακραίος ανέφερε: “Ήταν μία χρονιά αρκετά δύσκολη, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά από τον κόβιντ, από τραυματισμούς. Σίγουρα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα φέτος και ακόμα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και τα εναπομείναντα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και League Cup είναι η ευκαιρία μας”.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του μετά τις τελευταίες ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έμεινε στους 21 βαθμούς και είναι στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο ή ακόμα και για την 2η θέση. Αντίθεταδιεκδικεί την 3η θέση από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ τον οποίο θέλει να νικήσει και για λόγους γοήτρου. Το κατάφερε μάλιστα στο Κύπελλο και μάλιστα με 3-0 σετ.

Στις 36 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ προηγείται με 21-15 στις νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα