Αλλαγή ημέρας του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και εκνευρισμός στους Θεσσαλονικείς

Φώτης Καρακούσης
Αλλαγή ημέρας του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και εκνευρισμός στους Θεσσαλονικείς

bet365

Μεγάλο εκνευρισμό έχει φέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η απόφαση της ΕΣΑΠ να αλλάξει την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αρχικά το ντέρμπι ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή και θα διεξαχθεί την Δευτέρα.

ΕΣΑΠ και Volley League χωρίς γκρίνια δεν γίνεται. Και μπορεί μετά την αρχική για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος όπου θυμίζουμε πως δυστυχώς δεν έχουμε playoffs, να είχαν ηρεμήσει τα πράγματα, αλλά μία αλλαγή διεξαγωγής αγώνα, έφερε και πάλι την ένταση.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ήταν να διεξαχθεί την Παρασκευή, ημέρα που η ΕΡΤ μεταδίδει το σημαντικό ματς κάθε αγωνιστικής. Και μπορεί την ίδια αγωνιστική να έχουμε και το επίσης σπουδαίο Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός, αλλά όπως και να το κάνουμε, το ντέρμπι των «ασπρόμαυρων» με τους «ερυθρόλευκους» είναι πιο σημαντικό και λόγω ονομάτων, αλλά και λόγω βαθμολογίας, καθώς ο 2ος θα υποδεχθεί τον 3ο με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις ένας βαθμός.

Ως εδώ όλα καλά. Η γκρίνια άρχισε όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενώ ήταν στην Πορτογαλία ενημερώθηκαν από την ΕΣΑΠ πως θα αλλάξει ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι και από Παρασκευή θα μετατεθεί για Δευτέρα επειδή το ζήτησε η ΕΡΤ. Οι ίδιοι ήταν αντίθετο σε αυτό και μόλις επέστρεψαν και επικοινώνησαν με την ΕΡΤ και τους είπαν πως δεν είχαν κάνει κάποιο αίτημα, επικράτησε εκνευρισμός για την διοργανώτρια αρχή και τον πρόεδρο Παντελή Ταρνατόρο.

Ένας εκνευρισμός που έγινε ακόμα μεγαλύτερος, καθώς δεν μετατέθηκε το ντέρμπι Δευτέρα για να διεξαχθεί Παρασκευή το Φοίνικας – Παναθηναϊκός (θα γίνει Σάββατο), προκειμένου να το δείξει και αυτό η κρατική τηλεόραση. Οι Θεσσαλονικείς στέκονται στο ότι η ημέρα της διεξαγωγής έχει να κάνει με την γηπεδούχο ομάδα, ενώ απορούν για το αν όλο αυτό έγινε προκειμένου ο Εσθονός διαγώνιος Ρενέ Τέπαν, που έρχεται στην χώρα μας την Δευτέρα για τον Ολυμπιακό, πάρει περισσότερες προπονήσεις και είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Πυλαίας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η αλλαγή διεξαγωγής φέρνει και πάλι την γκρίνια, με τον ΠΑΟΚ να παίζει Δευτέρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και Σάββατο αυτό με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» παίζουν Ευρώπη.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα