Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Γεωργιάδου

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Στην ΑΕΚ επέστρεψε η Εύη Γεωργιάδου με την Ένωση να ανακοινώνει την συμφωνία με την 26χρονη λίμπερο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύη Γεωργιάδου. Η 29χρονη (29/08/1995) λίμπερο, ύψους 1,65 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, ύστερα από δύο χρόνια.

Η Εύη Γεωργιάδου αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2021/22. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Λαμία, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στον ΑΟ Θήρας.

Η Εύη Γεωργιάδου μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή μου σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ να πετύχουμε όλους τους στόχους ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα