Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με απόκτηση Άτκινσον και παραμονή Γκρόθες

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με απόκτηση Άτκινσον και παραμονή Γκρόθες

Newsroom
Άτκινσον

bet365

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών συνεχίζονται, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας διαγώνιας, Σέρινταν Άτκινσον, αλλά και την παραμονή της Μάρετ Γκρόθες.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Volley League Γυναικών, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις κινήσεις του προκειμένου να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός τη νέα χρονιά. Τελευταίες ανακοινώσεις για τις «πράσινες» είναι η απόκτηση της Σέρινταν Άτκινσον και η παραμονή της Μάρετ Γκρόθες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Άτκινσον έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Sherridan Atkinson για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της Αμερικανίδας Sherridan Atkinson, η οποία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Nilüfer Belediyespor.

Η 26χρονη (1.98μ.) διαγώνια τη σεζόν 2021-22 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γαλλίας με την Volero Le Cannet, ενώ έφτασε και στην πεντάδα του CEV Cup.

Η Sherridan Atkinson δήλωσε στο pao1908.com: «Νιώθω τιμή και είμαι ευγνώμων που θα ανήκω στο Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Είναι λίγοι οι Σύλλογοι παγκοσμίως με τόσο παθιασμένους φιλάθλους και είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεισφέρω κι εγώ στην προσπάθεια κατάκτησης τίτλων και καθιέρωσης της ομάδας στο ευρωπαϊκό βόλεϊ. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα μου και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για μια φοβερή και επιτυχημένη σεζόν».

Το βιογραφικό της:

2014-16 Long Beach State University

2016-18 Purdue University

2018-19 Galatasaray – Τουρκία

2019-20 Nilüfer Belediyespor – Τουρκία

2020-21 Athletes Unlimited Pro League – Η.Π.Α.

2021-22 Volero Le Cannet – Γαλλία

2022-23 Nilüfer Belediyespor - Τουρκία».

Γκρόθες

Η ανακοίνωση για την παραμονή της Γκρόθες

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την παραμονή της Μάρετ Γκρόθες έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Maret Grothues για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η πρωταθλήτρια ομάδα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ καθώς η Maret Grothues θα φοράει και τη νέα χρονιά το «τριφύλλι».

Η Ολλανδέζα ακραία (1.80μ.) με το βαρύ βιογραφικό έχει βρει την …Ιθάκη της στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να αποτελέσει και φέτος ένα από τα βασικά κομμάτια του «πράσινου» παζλ.

Η Grothues θα διατηρεί και φέτος την ηρεμία στην πίσω ζώνη και τη σιγουριά στη μπροστινή.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η 35χρονη αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας ανέφερε «Κάναμε μια ακόμα πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Το δύσκολο δεν είναι καμιά φορά να φτάσεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς σε αυτή και εμείς το πετύχαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα παραμείνω με την ίδια θέληση να παραμείνουμε ο πρώτος Σύλλογος και να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους στόχους με ότι καλύτερο στις διεθνείς μας υποχρεώσεις».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα