Παναθηναϊκός: Προς την έξοδο ο Γκάιτς, αναλαμβάνει ο Καλμαζίδης

Παναθηναϊκός: Προς την έξοδο ο Γκάιτς, αναλαμβάνει ο Καλμαζίδης

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Προς την έξοδο ο Γκάιτς, αναλαμβάνει ο Καλμαζίδης

bet365

Αλλαγή τεχνικού στον Παναθηναϊκό, με τον Μπράνκο Γκάιτς να βρίσκεται προς την έξοδο από το «τριφύλλι». Επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Η κακή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου μετά τις 7 πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση με 15 βαθμούς, αλλά και η δύσκολη πρόκριση επί της μικρής σε δυναμικότητα Πφέφινγκεν, αλλάζουν τα δεδομένα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν αποφασίσει να κάνουν αλλαγές με μεγαλύτερη αυτή του προπονητή, με τον Μπράνκο Γκάιτς να βρίσκεται προς την έξοδο.

Ο Σέρβος τεχνικός πιστώνεται βέβαια την αλλαγή κλίματος στο περσινό πρωτάθλημα και την κατάκτηση του τίτλου, αλλά χρεώνεται από την άλλη την κακή εικόνα που έχουν οι «πράσινες» την φετινή χρονιά. Και όταν λέμε κακή εικόνα, αναφερόμαστε και στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο στον βαθμολογικό πίνακα.

Καλμαζίδης

Καλμαζίδης ο εκλεκτός

Από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για την απομάκρυνση του Γκάιτς, στο «τριφύλλι» κοίταξαν τις καλύτερες λύσεις αναφορικά με τον αντικαταστάτη του. Στην προκειμένη περίπτωση από την στιγμή που αποφασίστηκε η λύση Έλληνα τεχνικού, η περίπτωση του Γιάννη Καλμαζίδη ήταν η καλύτερη δυνατή. Ο έμπειρος προπονητής που στο παρελθόν είχε δουλέψει στους άνδρες του Παναθηναϊκού, αλλά και στην Εθνική Γυναικών, θα αναλάβει εκτός φυσικά απροόπτου τις επόμενες ημέρες, έχοντας φυσικά ως στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις αρχικά και μετά στην κορυφή.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα