Καλύτερη όλων η Ανθούλη

Newsroom
Καλύτερη όλων η Ανθούλη

bet365

Η διαγώνια του Παναθηναϊκού, Μάρθα Ανθούλη αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια για της 2ης αγωνιστικής στη Volley League Γυναικών, μετά την μεγάλη εμφάνιση στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει στην 2η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, ήταν λογικό η πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής να προερχόταν από το συγκεκριμένο ματς. Το τίτλο αυτό τον κέρδισε η Μάρθα Ανθούλη, με την διαγώνια των «πρασίνων» να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση οδηγώντας την ομάδα της σε νίκη επί των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η ΕΟΠΕ αναφέρει σχετικά: «Η Μάρθα Ανθούλη του Παναθηναϊκού είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Η διεθνής διαγώνια των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν η κορυφαία με 24 πόντους με 65% αποτελεσματικότητα στην επίθεση (22/34 τελειωμένες με 1 άσσο και 1 μπλοκ), οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που αναδείχτηκα MVP. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με βοήθησε να το πετύχω αυτό. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική, επιστρέψαμε δυναμικά και δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε κάθε αγώνα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει» δήλωσε στο άκουσμα της είδησης η Μάρθα Ανθούλη.

Η καλύτερη επτάδα της 2ης αγωνιστικής

Πασαδόρος: Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 2 πόντους (1/1 επ., 1 μπλοκ)

Διαγώνια: Μάρθα Ανθούλη (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 24 πόντους (22/34 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ)

Κεντρικές: Αλίσα Φίτερερ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 13 πόντους (8/12 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ), Τατιάνα Κουλίκοβα (Α.Ε.Κ.) 11 πόντους (6/11 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Π.Α.Ο.Κ.) 14 πόντους (13/26 επ., 1 μπλοκ, 67% υπ. - 42% άριστες), Λιούμπισα Κέτσμαν (Α.Ο. Θήρας) 8 πόντους (8/13 επ., 57% υπ. - 57% άριστες).

Λίμπερο: Πασχαλίνα Θεοδοσίου (Άρης, 55% υπ. - 11% άριστες).

Η ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2022-23

1η αγωνιστική: Όλγα Στράντζαλη (Π.Α.Ο.Κ.)

2η αγωνιστική: Μάρθα Ανθούλη (Παναθηναϊκός Α.Ο.)».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα