Volley League γυναικών: Δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Newsroom
 Volley League γυναικών: Δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

bet365

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγ. Θωμά δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Volley League γυναικών.

Mε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο κλειστό του Αγίου Θωμά (29/10, 21.15) να ξεχωρίζει, συνεχίζεται το Σάββατο (29/10) η 2η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Οι περσινοί φιναλίστ του πρωταθλήματος πέντε μήνες μετά τη τελευταία τους αναμέτρη, τίθονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Ο Παναθηναϊκός στη πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ με το ίδιο σκορ.

«Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, μεταξύ των δύο από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου. Οπότε, θα δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε αυτή την περίοδο, μετά και την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ξεκινήσαμε και οι δύο με μάχη στην 1η αγωνιστική, οπότε είμαστε έτοιμοι και τεχνικά και ψυχολογικά για το ντέρμπι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε μαζί τους, μετά τους τελικούς στο περσινό πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχουν νέες αθλήτριες και στις δύο ομάδες, όμως γνωριζόμαστε πολύ καλά» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικών των «ερυθρολεύκων» Λορέντζο Μιτσέλι.

olympiakos volley ball

Η ολλανδή ακραία των «πρασίνων» Μάρετ Γκρότους είπε για την αναμέτρηση: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό με περισσότερες καλές ομάδες. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε έτοιμες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ανυπομονούμε. Επιτέλους θα αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Ελπίζω να σας δω όλους εκεί».

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου θα γίνει στο Αιγάλεω, όπου το «Σίτι» θα υποδεχθεί τον Άρη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στη πρεμιέρα και στοχεύουν στη πρώτη τους φετινή νίκη.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο «Απόστολος Κόντος» τη Λαμία με στόχο τη πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν. Ο ΑΟΛ θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη του την 1η αγωνιστική επί του ΑΟ Θήρας.

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ηλυσιακό που υποδέχεται το Μαρκόπουλο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν το τρίποντο στη πρεμιέρα κόντρα σε ΖΑΟΝ και Αιγάλεω αντίστοιχα.

Τέλος, η Θέτιδα μετά το σπουδαίο διπλό στη πρεμιέρα επί του Άρη, επιστρέφει στη Βούλα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι πήρε το τρίποντο απέναντι στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Γυμναστήριο «Στ. Βενέτης» 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Μουλά Λ., Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Τσίτσικας, Γραμματεία: Καπουράνη.

Γυμναστήριο «Απ. Κόντος» 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Βελώνης, Μάλφας, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Μπαμπαλής, Σταυράτη, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης» 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μαύρος, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Τομαράς, Βλάχος, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» 19.30: Α.Σ.Π. Θέτις - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μενεσλής, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Βέντρας, Ιωάννου, Γραμματεία: Ιωάννου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.15: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ράντσιου, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα