ΠΑΟΚ: Επέστρεψε η Βεργίδου

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε η Βεργίδου

Newsroom
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε η Βεργίδου

bet365

Την δεύτερη θητεία της με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα κάνει τη νέα σεζόν η Ολγα Βεργίδου.

Μετά από μία σεζόν στην ΑΕΚ, η Ολγα Βεργίδου θα είναι και πάλι παίκτρια του ΠΑΟΚ.

Η διεθνής πασαδόρος ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη για την επόμενη σεζόν, στην δεύτερη θητεία της με την ομάδα, μετά την σεζόν 2020-21.

Η 31χρονη πασαδόρος την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην πρώτη της θητεία, κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πήραμε μαζί τον πρώτο μας τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και φέτος κάποιο τρόπαιο. Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο σε σχέση με άλλες χρονιές και σίγουρα θα έχουμε μία απαιτητική χρονιά. Πιστεύω με μαχητικότητα και δουλειά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!» ανέφερε η Βεργίδου μετά τις υπογραφές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα