ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την Γκισέλ Σίλβα

Newsroom
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την Γκισέλ Σίλβα

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Κουβανή διαγώνιο, Γκισέλ Σίλβα.

Ενίσχυση από την Κούβα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την 30χρονη διεθνή διαγώνιο Γκισέλ Σίλβα, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Η Σίλβα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από την Σαντιάγκο Ντε Κούμπα, όπου αγωνίστηκε την τριετία 2009-12, προσθέτοντας στο παλμαρέ της τους τίτλους της κορυφαίας διαγωνίου (2010-11) και MVP του Πρωταθλήματος (2010-11). Ακολούθησε η Ραμπίτα Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και η μεταγραφή της στην τουρκική Χάλκμπανκ.

Το 2016 πήρε μεταγραφή για την Κίνα και την Γιουνάνε, ενώ το 2017 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων με την ομάδα των Γκίγκα Χίτερς, σε αγώνας της σημείωσε 56 πόντους σε ένα παιχνίδι, αποτελώντας μέχρι σήμερα τηνπαγκόσμια ρέκορντμαν της λίστας με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα.

Το καλοκαίρι του 2018 η Γκισέλ Σίλβα έκανε το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή για την Ρεάλε Μούτουα Φενέρα και το ιταλικό πρωτάθλημα. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τις φανέλες των Γκρούπα Αζότι και Ιλ Κάπιταλ, στην Πολωνία, όπου αναδείχθηκε MVP του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ (2019).

Γκισέλ Σίλβα

Η Γκισέλ Σίλβα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Κούβας, όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 και στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011.


«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη χώρα, αλλά αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Γνωρίζω την ΑΕΚ και τη θέση στης στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πάρα πολύ ψηλά. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της και να φτάσει ψηλά» είπε η παίκτρια στην πρώτη της δήλωση.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα