Μεταξά: «Το αφιερώνω στον κόσμο που το περίμενε χρόνια»

Μεταξά: «Το αφιερώνω στον κόσμο που το περίμενε χρόνια»

Newsroom
Μεταξά: «Το αφιερώνω στον κόσμο που το περίμενε χρόνια»

bet365

Στον κόσμο του Παναθηναϊκού αφιέρωσε τον τίτλο η Ναταλία Μεταξά.

Η κεντρική του Παναθηναϊκού Νταλία Μεταξά μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλησε να αφιερώσει τον τίτλο στους οπαδούς της ομάδας.

«Είναι η καλύτερη στιγμή στη καριέρα μου. Είχαμε πει ότι δεν θα χάναμε. Δεν υπήρχε άλλο σενάριο. Είχαμε μία πολύ καλή 14άδα. Στον πάγκο υπήρχαν έμπειρες αθλήτριες και ήταν όλες έτοιμες οποιαδήποτε στιγμή για να ανταποκριθούν. Είχαμε ποιότητα και ήμασταν όλες δεμένες. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα αλλά μείναμε ένα. Αφιερώνω το τίτλο στο κόσμο του Παναθηναϊκού που το περίμενε πολλά χρόνια και στην οικογένειά μου που με πιστεύει και με στηρίζει» είπε χαρακτηριστικά.

Χατζηευστρατιάδου: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο»

Από την πλευρά της, η κεντρική του «τριφυλλιού» Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε: «Το μυστικό κλειδί του αγώνα ήταν το δεύτερο σετ. Ο αντίπαλός μας ίσως δεν περίμενε να το κατακτήσουμε. Μπήκαμε μέσα χωρίς άγχος και τα δώσαμε όλα. Πετύχαμε κάτι σπουδαίο για τον Παναθηναϊκό μετά από 11 χρόνια. Αξίζουν σε όλους και σε όλες συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που ήταν από τη πρώτη στιγμή δίπλα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα