Γκρόθες: «Αφιερωμένο σε όσους έχουν… πράσινη καρδιά»

Γκρόθες: «Αφιερωμένο σε όσους έχουν… πράσινη καρδιά»

Newsroom
Γκρόθες: «Αφιερωμένο σε όσους έχουν… πράσινη καρδιά»

bet365

Η κορυφαία του 5ου τελικού, Μάρετ Γκρόθες, αφιέρωσε τον τίτλο στους οπαδούς της ομάδας της.

Εκανε το καλύτερό της παιχνίδι στους τελικούς και συνέβαλε στα μέγιστα για να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, αλώνοντας το Ρέντη.

Ο λόγος για την Μάρετ Γκρόθες, η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια του σημερινού ματς και βοήθησε όλη τη σεζόν για να έρθει το νταμπλ.

«Ήταν δύσκολο. Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα. Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ανακουφισμένη. Το πετύχαμε αυτό όλοι μαζί. Δεν ξέρω τι να πω. Δουλέψαμε σκληρά. Μετά το πρώτο σετ και πάλι δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά πιέσαμε και πιέσαμε και είμαστε απίστευτα χαρούμενες που επιστρέψαμε και τα καταφέραμε» είπε αρχικά η Ολλανδέζα ακραία για να συμπληρώσει:

«Το αφιερώνω σε όποιον έχει «πράσινη» καρδιά και σε όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι για αυτούς και για εμάς. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και μεγάλο βήμα ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα