Παναθηναϊκός: Τέλος ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Τέλος ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς

bet365

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αντικατέστησε τον Απόστολο Οικονόμου με τον Μπράνκο Γκάιτς, λίγο πριν την έναρξη των play off.

Τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα «βάρυναν» το κλίμα στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία στο φινάλε έχασε και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Volley League.

Ετσι στον σύλλογο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Απόστολου Οικονόμου και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μπράνκο Γκάιτς, που θα αναλάβει άμεσα δράση, εν όψει των play off.

Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για τη φετινή και την επόμενη σεζόν 2022/23. Ο Γκάιτς έχει πολυετή εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα ως προπονητής της Εθνικής Σερβίας κοριτσιών U18, ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και στη Αλμπα Μπλαζ (Ρουμανία), στη Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), στον Α.Ο. Θήρας (Ελλάδα) και στη Ραντνίτσκι Μπλάστερς (Σερβία).

Παράλληλα, έχει την εμπειρία ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθώς έφτασε στην προημιτελική φάση του Challenge Cup με τον Α.Ο. Θήρας τις σεζόν 2018-19 και 2019-20.

Οι επιτυχίες του Γκάιτς

2018-19 Δεύτερη θέση με τον Α.Ο. Θήρας στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας

2018-19 Τρίτη θέση με τον Α.Ο. Θήρας στη Volley League Γυναικών

2018-19 Συμμετοχή με τον Α.Ο. Θήρας στο Challenge Cup

2019-20 Δεύτερη θέση με τον Α.Ο. Θήρας στη Volley League Γυναικών

2013-14 Τρίτη θέση με τη CSM Volei Alba-Blaj στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας

2020-21 Δεύτερη θέση με τη Radnički Blasters στο πρωτάθλημα της Σερβίας

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα