Για την μεγάλη ανατροπή ο Πήγασος, φαβορί ο Μίλωνας

Newsroom
Για την μεγάλη ανατροπή ο Πήγασος, φαβορί ο Μίλωνας

bet365

Με τον Μίλωνα να είναι φαβορί καθώς επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 3-0 και τον Πήγασο το μεγάλο αουτσάιντερ, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Στο γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της Πολίχνης ο Πήγασος θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 7/12 το Μίλωνα στον επαναληπτικό προημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (Β προημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 7/12, 18:30, Live Streaming ESAP, Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Αβραμίδης). Να σημειωθεί πως όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός (2-3) με πρώτο ημιτελικό αγώνα στην έδρα του Π.Α.Ο.Κ. ή του Παναθηναϊκού.

Ο Πήγασος προσπαθεί να κάνει μία μεγάλη ανατροπή καθώς μετά την ήττα με 3-0 στη Νέα Σμύρνη για να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και να παίξει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Ο αρχηγός του Πηγάσου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: "Στον πρώτο αγώνα με το Μίλωνα είχαμε μία κακή μέρα. Δε νομίζω πως μπορεί να επαναληφθεί. Θα παίξουμε ελεύθερα για να βρούμε ρυθμό και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο θεσμό αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα. Ο Μίλων έχει πολύ καλή ομάδα και δεν έχει πετύχει τυχαία αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Όλα μπορούν να γίνουν στον αγώνα και όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε ως ομάδα και το έχουμε αποδείξει".

O Mίλων από την πλευρά του θέλει να κλειδώσει την πρόκριση στα προημιτελικά κατακτώντας μόλις δύο σετ. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έχει στόχο να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Συνεχίζουμε την πορεία μας στο ίδιο μοτίβο και με την ίδια φιλοσοφία. Δε μας ενδιαφέρει η πρόκριση με την έννοια του αυτοσκοπού. Θέλουμε δύο σετ αλλά αυτό που θέλουμε πρώτα είναι να παίξουμε σωστό βόλεϊ, να πάρουν όλα τα παιδιά ευκαιρίες και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Εάν έρθει η πρόκριση στα ημιτελικά θα επιτευχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά".

Σε δύο αγώνες για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Μίλων μετράει δύο νίκες 3-0 επί του Πηγάσου.

 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα