Φαβορί για τα ημιτελικά ο Φοίνικας κόντρα στον Άθλο

Φαβορί για τα ημιτελικά ο Φοίνικας κόντρα στον Άθλο

Newsroom
Φαβορί για τα ημιτελικά ο Φοίνικας κόντρα στον Άθλο

bet365

Έχοντας κερδίσει με 3-0 μέσα στην Ορεστιάδα, ο Φοίνικας είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup, καθώς θέλει 2 σετ απέναντι στον Άθλο στη Σύρο.

Με τον αγώνα μεταξύ του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Άθλου Ορεστιάδας στη Σύρο ανοίγει το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (Β προημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, γυμναστήριο Δ.Βικέλας, Ερμούπολη, Σύρος, 7/12, 18:00, Live Streaming ESAP, Διαιτητές: Βελώνης, Μενεσλής). Να σημειωθεί πως όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς (3-0) με πρώτο ημιτελικό αγώνα στην έδρα του Φοίνικα ή του Άθλου.

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ μετά τη νίκη του με 3-0 σετ στην Ορεστιάδα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για την πρόκριση καθώς του αρκούν δύο σετ για να πάρει την πρόκριση.

O Σλοβάκος διαγώνιος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα στην Ορεστιάδα, διότι ξέραμε ότι παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους και πολλές ομάδες έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα εκεί. Ήταν λοιπόν σημαντικό που κρατήσαμε ψηλά την απόδοση στο σερβίς και αυτό ελπίζω να κάνουμε και αύριο. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε κάποιο χρόνο να ξεκουραστούμε από το μακρύ ταξίδι. Περιμένουμε να μας πιέσουν, ωστόσο είμαστε κι εμείς πολύ δυνατοί στην έδρα μας, οπότε πάμε να πάρουμε τα δύο πολυπόθητα σετ και μετά φύγαμε για τους ημιτελικούς".

Ο Άθλος ταξιδεύει για δεύτερη φορά στη Σύρο μέσα στη σεζόν μετά τον αγώνα πρωταθλήματος. Οι ακρίτες δηλώνουν πως δεν θα ταξιδέψουν για τυπικούς λόγους αλλά για να πετύχουν μία μεγάλη ανατροπή. Η πρόκριση πάντως για αυτούς θα πρέπει να περάσει μέσα από το χρυσό σετ των 15 πόντων και εφόσον πάρουν τον αγώνα με 3-0 ή 3-1 σετ.

Ο πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Πάμε την Τετάρτη στη Σύρο για να παρουσιάσουμε σίγουρα ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε στην έδρα μας, την Ορεστιάδα. Η Σύρος είναι εξίσου μία "καυτή" έδρα, οι Συριανοί ξέρουν το βόλεϊ και το αγαπούν όπως και ο κόσμος της Ορεστιάδας. Θεωρώ ότι προετοιμαζόμαστε αρκετά καλά, έχουμε κάποιες δυσκολίες στο τελευταίο διάστημα, αλλά δεν θα τις αφήσουμε να σταθούν εμπόδιο στο να πιάσουμε την απόδοση που περιμένουμε. Θεωρώ πω όλοι μαζί, αν είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγάλη ζημιά στην ομάδα της Σύρου και αν καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ».

 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα