Μανιατογιάννη: «Να αφιερώσουμε το Κύπελλο στα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών» (vid)

Μανιατογιάννη: «Να αφιερώσουμε το Κύπελλο στα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών» (vid)

Newsroom
Maniatogianni

bet365

Η αρχηγός της Θέτιδας Βούλας, Ελευθερία Μανιατογιάννη αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας πως όλοι θα πρέπει να αφιερώσουν σε αυτούς και τις οικογένειές τους αυτό το Κύπελλο. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Την παράσταση στην συνέντευξη Τύπου του Final-4 Κυπέλλου έκλεψε η αρχηγός της Θέτιδας Βούλας, Ελευθερία Μανιατογιάννη. Η νεαρή λίμπερο στάθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, αναφέροντας πως θα πρέπει όλοι να αφιερώσουν το τρόπαιο στα 57 θύματα.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: «Χαιρόμαστε όλες οι ομάδες που βρισκόμαστε εδώ, σε μία πολύ μεγάλη γιορτή του βόλεϊ. Ωστόσο υπάρχει ένα δυσάρεστο γεγονός σε όλη την Ελλάδα, το τραγικό γεγονός των Τεμπών. Θα ήθελα να ζητήσω από την αθλητική κοινότητα της Κοζάνης και τις συναθλήτριες μου να αφιερώσουμε αυτό το κύπελλο στα 57 θύματα αλλά και στις οικογένειες τους».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα