Ρόγκα στο Gazzetta: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν και σέβεται κάθε αντίπαλο»

Ρόγκα στο Gazzetta: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν και σέβεται κάθε αντίπαλο»

Φώτης Καρακούσης
Ρόγκα στο Gazzetta: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν και σέβεται κάθε αντίπαλο»

bet365

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα μιλάει στο Gazzetta για την πρόκριση του «τριφυλλιού» στον τελικό και δεν κρύβει πως οι «πράσινες» βρίσκονται στο Final-4 για την κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου επισημαίνοντας πως δεν φοβούνται κανέναν, αλλά σέβονται τους πάντες. ΑΡΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Ο Παναθηναϊκός μετατρέποντας τον ημιτελικό με τον ΑΟ Θήρας σε υγιεινό περίπατο, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στην Άρτα και είναι έτοιμος να διεκδικήσει το 7ο Κύπελλο στην ιστορία του. Οι «πράσινες» για να φτάσουν στην άνετη νίκη είχαν εξαιρετική υποδοχή, με την Αθηνά Παπαφωτίου να έχει εξαιρετικές επιλογές στην πάσα.

Όπως αναφέραμε η υποδοχή, έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον πρώτο ημιτελικό, με την Πέννυ Ρόγκα να δείχνει σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι πως κάνει την διαφορά. Η έμπειρη λίμπερο μίλησε στο Gazzetta για την πρόκριση στον τελικό, δεν θέλησε να διαλέξει αντίπαλο για τον αυριανό τελικό, ενώ δεν έκρυψε πως στόχος του «τριφυλλιού» είναι να κατακτήσει ακόμα ένα Κύπελλο.

Αρχικά η Ρόγκα μας ανέφερε σχετικά με το αν περίμενε μια τόσο εύκολη πρόκριση του Παναθηναϊκού: «Αν βγάλουμε το τρίτο σετ από την εξίσωση, τα υπόλοιπα σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικά μέχρι την τελική του ευθεία. Ο ΑΟ Θήρας είναι μία αξιόλογη ομάδα και έβαλε όλα της τα δυνατά στοιχεία. Εμείς, όμως, διατηρήσαμε τη συγκέντρωση μας και κάναμε που πρέπει. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός! Αυτά τα αποτελέσματα τον αντιπροσωπεύουν».

Για την επιβλητική νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας: «Σε ένα Final 4 όλες οι αθλήτριες είναι προετοιμασμένες για τα πάντα. Κοιτάμε το κάθε σετ και τον κάθε πόντο ξεχωριστά. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας και του προπονητή επίσης».

Για το ποια ομάδα θέλει αντίπαλο στον τελικό: «Με ρώτησαν ποια ομάδα προτιμάω. Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν και σέβεται όλους τους αντιπάλους του. Δεν τίθεται θέμα, εάν ταιριάζει ή όχι το παιχνίδι της άλλης ομάδας σε ‘μας. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται στο πόσο προσαρμοστική είναι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα