Στη Νίκη Αμαρουσίου η Βασιλική Νικολογιάννη

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου η Βασιλική Νικολογιάννη

bet365

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Βασιλικής Νικολογιάννη, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα των βορείων προαστίων στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμφωνία με τη Βασιλική Νικολογιάννη, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας 2020/21.

Η Βασιλική Νικολογιάννη (1μ.78, ακραία, 2002) αγωνίστηκε πέρσι στον Ηρακλή Κηφισιάς και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Κυριάκου Γρηγορακάκη ενόψει της συμμετοχής της Νίκης Αμαρουσίου στη Β’ Εθνική κατηγορία Γυναικών της επόμενης σεζόν.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω τις προηγούμενες ημέρες με τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον έφορο της ομάδας βόλεϊ και διαπίστωσα ότι όλοι τους ήταν πολύ φιλικοί απέναντι μου. Απ’ ό,τι κατάλαβα, το κλίμα στη Νίκη Αμαρουσίου είναι οικογενειακό και προσφέρονται οι καλύτερες συνθήκες σε μια παίκτρια για να δουλέψει και να βελτιωθεί. Η προηγούμενη σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη λόγω του κορονοϊού. Επίσης ήταν χρονιά Πανελληνίων και προσπάθησα να βρω τις ισορροπίες ανάμεσα στο διάβασμα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της στο nikiamarousiou.gr.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σε συλλογικό επίπεδο, νομίζω ότι το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα, να προσπαθήσουμε να παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα μέρα με τη μέρα και να υπάρχει ανταγωνισμός διότι έτσι θα… ανέβουμε όλες οι παίκτριες. Σε ατομικό επίπεδο, θα προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου».

 

Τελευταία Νέα