Οι Πολωνοί καλωσόρισαν την Στράντζαλη με φωτογραφία που θυμίζει αρχαία Θεά (pic)

Gazzetta team
Οι Πολωνοί καλωσόρισαν την Στράντζαλη με φωτογραφία που θυμίζει αρχαία Θεά (pic)

bet365

Η Όλγα Στράντζαλη θα συνεχίσει την καριέρα της στην Πολωνία και την Κέμικ Πολίς, με τους Πολωνούς να την καλωσορίζουν με αφίσα που θυμίζει αρχαία Θεά.

Μετά την Ιταλία η Όλγα Στράντζαλη επιστρέφει στην Πολωνία, με την Κέμικ Πολίς να είναι η νέα της ομάδα. Η Πολίς ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης ακραίας με αφίσα που παραπέμπει σε Ελληνίδα αρχαία Θεά. Στην ανακοίνωση υπάρχουν και δηλώσεις της Στράντζαλη η οποία ανέφερε: «Θα θυμάμαι τον χρόνο που πέρασε στην Ιταλία, με καλές και κακές στιγμές. Είχα τα προβλήματά μου τα οποία αφήνω πλέον πίσω, αλλά χαίρομαι που βρήκα νέες προκλήσεις στην πρωταθλήτρια Πολωνίας. Ξέρω ότι η ομάδα αγωνίζεται με τραυματισμούς. Θα προσπαθήσω να αφομοιώσω την τακτική της ομάδας το συντομότερο δυνατό και να ενισχύσω το «Χημικό» στους αγώνες του.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Πάβελ Φρανκόφσκι, σχολίασε για την επιστροφή της Ολγας στην Tauron ligka,με την φανέλα της Κεμικ: «Η εύρεση μιας πολύτιμης παίκτριας στην περίοδο Δεκεμβρίου -Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη, οπότε χαιρόμαστε που βρέθηκε η ευκαιρία και υπογράψαμε με την Όλγα. Είναι αναμφίβολα μια μεγάλη ενίσχυση για εμάς, ειδικά στην επίθεση.»

 

Τελευταία Νέα