Κορονοϊός: Θετικός ο Ν' Γκαπέ (pic)

Φώτης Καρακούσης
Κορονοϊός: Θετικός ο Ν' Γκαπέ (pic)

bet365

Από κορονοϊό έχει προσβληθεί ο Έρβιν Ν' Γκαπέ με τον Γάλλο σούπερ σταρ του βόλεϊ να βγαίνει θετικός στο τεστ που έκανε, κάτι που ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω των social media.

Ένας ακόμα αστέρας του αθλητισμού προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Έρβιν Ν' Γκαπέ, με το τεστ που έκανε ο Γάλλος σούπερ σταρ του βόλεϊ να βγαίνει θετικό σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας. Ο Ν' Γκαπέ μετά από άδεια που πήρε από την Ζενίτ και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου αναχώρησε για την πατρίδα του, από όπου και επέστρεψε στις 12 του ίδιου μήνα στο Καζάν.

Ο ακραίος της Ρωσικής ομάδας ανέφερε πως δεν νιώθει καλά και με τους γιατρούς της ομάδας να του τονίζουν πως θα πρέπει να μείνει μακριά από τους συμπαίκτες του, ενώ έκανε και τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως είναι θετικός στον Covid-19. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ιταλικού μέσου, ο Ν' Γκαπέ βρίσκεται στο νοσοκομείο, από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο στις 26 Μαρτίου.

Το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω social media

Το ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Έρβιν Ν' Γκαπέ. Συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο instagram ο Γάλλος σούπερ σταρ ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται λέγοντας πως βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

«Σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο ο Ν' Γκαπέ»

Η Ζενίτ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά την λέξη κορονοϊός αλλά τονίζει πως ο Ν' Γκαπέ βρίσκεται στο νοσοκομείο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου δώσαμε λίγες μέρες άδειας στους αθλητές μας, στην οποία ο αθλητής μας Έρβιν Ν' Γκαπέ πήγε στη πατρίδα του στη Γαλλία. Το πρωί που επέστρεψε μίλησε με τον γιατρό της ομάδας και του ανέφερε ότι κρύωσε. Ο γιατρός του επέβαλε να κάτσει σπίτι του και να μην βρεθεί με κανενάν. Ειδικό ασθενοφόρο πήρε και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει ακόμα σε καλή κατάσταση. Να τονιστεί ότι δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Έρβιν να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».

 

Τελευταία Νέα