Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε ο αγώνας της ομάδας βόλεϊ γυναικών με την Τενερίφη για το Challenge Cup

Newsroom
Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε ο αγώνας της ομάδας βόλεϊ γυναικών με την Τενερίφη για το Challenge Cup

bet365

Η αποστολή της ισπανικής Τενερίφης δεν μπόρεσε να έρθει στην Αθήνα εξ αιτία της «Ελπίδας».

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική εμπόδισε την αποστολή της Τενερίφης να έρθει στην Αθήνα για τον αγώνα με το Παναθηναϊκό για το Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Αναμένεται σχετική ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

«Με τα δεδομένα που ισχύουν ως τώρα οι κάτοχοι διαρκείας που επικοινώνησαν με το γραφείο μελών θα έχουν κανονικά το δικαίωμα εισόδου όποια ημέρα και αν οριστεί ο ευρωπαϊκός αγώνας του βόλεϊ γυναικών στην Αθήνα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Αναβολές σε πόλο και χάντμπολ

Στο μεταξύ η απόφαση αναστολής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων για αύριο Τετάρτη (26/1), στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση, φέρνει αναβολές αγώνων σε πόλο και χάντμπολ.

Στο πόλο αναβάλλεται ο αγώνας Βουλιαγμένη-Πανιώνιος για τη 12η αγωνιστική της Α1 ανδρών, καθώς και τα παιχνίδια Γλυφάδα – Ολυμπιακός και Ηλυσιακός-Νηρέας για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Αντίθετα θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Βουλιαγμένη για την Α1 γυναικών στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο (14:00).

Στο χάντμπολ την ίδια τύχη είχε ο αγώνας Βριλήσσια-Ιωνικός Ν.Φ. για το β’ γύρο στο Κύπελλο ανδρών.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα