Μπαστάρντο – ΠΑΟΚ 3-1: Αποκλεισμός με 2η ήττα για τους Θεσσαλονικείς

Μπαστάρντο – ΠΑΟΚ 3-1: Αποκλεισμός με 2η ήττα για τους Θεσσαλονικείς

Newsroom
Μπαστάρντο – ΠΑΟΚ 3-1: Αποκλεισμός με 2η ήττα για τους Θεσσαλονικείς

bet365

Μετά την ήττα στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ έχασε και στις Αζόρες από την Μπαστάρντο με 3-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Challenge Cup.

Έχοντας χάσει με 3-1 στο Παλατάκι από την Μπαστάρντο, το έργο του ΠΑΟΚ όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup, ήταν το λιγότερο δύσκολη. Οι Θεσσαλονικείς θα έπρεπε στις Αζόρες να επικρατήσουν με 3-0 ή 3-1 και μετά να έπαιρναν και το χρυσό σετ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη ξεκίνησε ιδανικά, πήρε το πρώτο, αλλά μετά έχασε τα άλλα τρία και με 3-1 (22-25, 25-15, 25-18, 25-19) και έμεινε εκτός Ευρώπης.

Για την ακρίβεια οι «ασπρόμαυροι» αποκλείστηκαν μετά τα δύο σετ που έχασαν. Αρχικά οι Θεσσαλονικείς πιέζοντας στο μπλοκ και στο σερβίς κατάφεραν να κάνουν το 1-0 και να βάλουν δύσκολα στους Πορτογάλους ελπίζοντας πως στο τέλος θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση.

Στα δύο επόμενα σετ όμως η Μπαστάρντο εμφανίστηκε καλύτερη, ανέβηκε επίπεδο, «χάλασε» την υποδοχή του ΠΑΟΚ και έκανε με ευκολία το 2-1. Ένα 2-1 που τυπικά τελείωσε κάθε ελπίδα πρόκρισης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα δύο σετ που χρειάζονταν για να συνεχίσουν αυτοί στην Ευρώπη και τα προημιτελικά του Challenge Cup.

Το τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν με πολλές αλλαγές και τους γηπεδούχους να το κατακτούν και αυτό, κάνοντας έτσι το 3-1.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα