Κοτσάτος: «Εχει "βρωμίσει" τον αθλητισμό ο Ολυμπιακός»!

Gazzetta team
Κοτσάτος: «Εχει "βρωμίσει" τον αθλητισμό ο Ολυμπιακός»!

bet365

Στην αντεπίθεση περνάει η ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού με αφορμή την απόφαση για επανάληψη του αγώνα της Α1 βόλεϊ γυναικών, κάνοντας δριμεία επίθεση στους Πειραιώτες.

Μέσω της επίσημης σελίδας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο facebook, o πρόεδρος της «μάνας του λόχου» έκανε λόγο για σωματείο που έχει βρωμίσει τον ελληνικό αθλητισμό αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, ενώ επισημαίνει ότι θα πρέπει να... συνηθίσουν την αναγέννηση της Ένωσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Κοτσάτου:

«Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από μια ανακοίνωση επιπέδου… Ολυμπιακού, μετά την δίκαιη απόφαση επανάληψης του αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ γυναικών. Αφήνουμε στην κρίση των Ελλήνων φιλάθλων κατά πόσο μπορεί να σας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν πλέον.

Τον σύλλογο που πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα που πήρε μόνο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, που κατέκτησε τη νίκη σε αγώνα που είχε ηττηθεί, που «βιάζει» συνειδήσεις «υγιώς» σκεπτόμενων φιλάθλων τις τελευταίες δεκαετίες σε αρκετά αθλήματα και που έχει «βρωμίσει» τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του.

Πιθανόν να σας ξένισε το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι ξανά εδώ και απαιτεί οι αγώνες να παίζονται ΜΟΝΟ στους αγωνιστικούς χώρους, όπως σας έχουμε επαναλάβει. Διόλου παράξενο που δεν μπορείτε να το αποδεχθείτε.

Να αρχίζετε να συνηθίζετε πια ότι έχει ξεκινήσει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα