ΠΑΣΑΠ - ΣΕΑΥ - ΠΣΑΧ: «Οι αθλητές οδεύουν προς μαζικό «στραγγαλισμό»

Gazzetta team
ΠΑΣΑΠ - ΣΕΑΥ - ΠΣΑΧ: «Οι αθλητές οδεύουν προς μαζικό «στραγγαλισμό»

bet365

Κοινό "SOS" από τους συνδέσμους των αθλητών πετοσφαίρισης, υδατοσφαίρισης και χειροσφαίρισης.

Δραματική έκκληση προς τους αρμοδίους να εξετάσουν εκ νέου τα αιτήματα τους και να συνεχιστεί το λουκέτο στα αθλήματα τους λόγω του covid-19 απευθύνουν οι ΠΑΣΑΠ, ΣΕΑΥ και ΠΣΑΧ.

Οι σύνδεσμοι αθλητών του βόλεϊ, του πόλο και του χάντμπολ σε κοινή της ανακοίνωση τονίζουν ότι είναι κοντά στον "στραγγαλισμό" και εκπέμπουν SOS για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Το δεύτερο κύμα της πανδημίας επισημαίνει για ακόμη μία φορά τη σημασία της ατομικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στον αόρατο εχθρό. Από την πρώτη στιγμή, την άνοιξη, σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ένωσε τις δυνάμεις της, έβαλε πλάτη και έστειλε το μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Μία μάχη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε εμπράκτως.

Η νέα διακοπή όμως στα πρωταθλήματα επιπέδου Α1 στα ερασιτεχνικά αθλήματα δημιουργεί ένα τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας για το επαγγελματικό μέλλον δεκάδων αθλητών, ενώ θέτει εν αμφιβόλω τις επιδόσεις των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει «SOS» και οι αθλητές του κρέμονται από τις αποφάσεις των αρμοδίων, καθώς με την ισχύουσα κατάσταση οδεύουν προς μαζικό «στραγγαλισμό».

Ζητούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές είτε να αγωνιστούν είτε να προπονούνται ώστε να μη μείνουν ξανά σε περίοδο απραξίας, ενώ παράλληλα να μπορέσουν τα αθλητικά σωματεία να διατηρήσουν τη λειτουργία τους.

ΠΣΑΧ ΣΕΑΥ ΠΑΣΑΠ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΑΥ: «Το πάγωμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα έχει αρνητικά αποτελέσματα»

ΠΣΑΧ: «Διεκδικούμε την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση»

Παίκτριες της Εθνικής Γυναικών και αρχηγοί ομάδων: «Το χόμπι μας είναι η δουλειά μας, η δουλειά μας είναι η ζωή μας»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα