Ξεκινάει προπονήσεις ο Πορφύρας

Gazzetta team
Ξεκινάει προπονήσεις ο Πορφύρας

bet365

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως αποφασίστηκε να συνεχιστεί η Volley League Γυναικών, ο Πορφύρας ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα 4/1 αρχίζει προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ξεκινούν ξανά μετά από 2 μήνες, οι προπονήσεις της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα ώστε να προετοιμασθεί για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ, επιτρέπεται ΜΟΝΟ στις ομάδες Α1 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Γυναικών, Χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών, η επιστροφή στο γήπεδο από την 1η Ιανουαρίου.Πριν από την είσοδο στο Σαλπέας, θα γίνουν τεστ κόβιντ σε όλα τα μέλη της ομάδας ((αθλήτριες, τεχνικό τιμ, έφορο ) και αυτά θα επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν άλλον πέραν των 18 ατόμων που θα έχουν δηλωθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας.Ξεκινάμε, αλλά, με προσοχή και υπευθυνότητα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα