Ο Ολυμπιακός παίζει αν δοθούν εγγυήσεις έναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός παίζει αν δοθούν εγγυήσεις έναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος

Φώτης Καρακούσης
Ο Ολυμπιακός παίζει αν δοθούν εγγυήσεις έναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της συνέχισης της Volley League Γυναικών, αρκεί να δοθούν εγγυήσεις για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πότε θα τελειώσει.

Σήμερα Δευτέρα είναι η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Volley League Γυναικών, προκειμένου να φανεί αν τελικά θα έχουμε επιστροφή στα γήπεδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ή οριστική διακοπή. Χθες υπήρξε διάσταση απόψεων, καθώς πολλές ήταν οι ομάδες που δεν ήθελαν να συνεχιστεί η Volley League.

Όπως αναφέραμε και χθες οι Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο και Αμαζόνες είναι ξεκάθαρα υπέρ την συνέχισης του πρωταθλήματος, οι ΑΕΚ, Άρης, Θέτιδα Βούλας και Πανναξιακός ξεκάθαρα υπέρ του να διακοπεί οριστικά, ενώ ο Ολυμπιακός δεν είναι τελικά κάθετος στο να μην συνεχιστεί αλλά ζητάει εγγυήσεις. Εγγυήσεις που έχουν να κάνουν με το πότε θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα και το πότε θα τελειώσει, καθώς ο χρόνος πιέζει λόγω και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Εγγυήσεις επίσης και το ότι δεν θα έχουμε νέα διακοπή, καθώς αν αρχίσει και πάλι αυτό θα γίνει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League , οπότε δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε νέες διακοπές. Σε περίπτωση που δεν δοθούν αυτές οι εγγυήσεις τότε είναι υπέρ του να μην συνεχιστεί. Εγγυήσεις ζήτησαν και οι ΠΑΟΚ και Πορφύρας και η αλήθεια είναι πως η σημερινή τηλεδιάσκεψη θα έχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι δυνατό να δοθούν αυτές οι εγγυήσεις.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα