Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Κελεσίδη, ανανέωσε η Τοτσίδου

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Κελεσίδη, ανανέωσε η Τοτσίδου

bet365

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό η Ιλιόνη Κελεσίδη. Ανανέωσε η Τοτσίδου.

Την Ιλιόνη Κελεσίδη η οποία τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα βόλεϊ του Πειραιά συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο με την κεντρική η οποία είναι γεννημένη το 1997. Παράλληλα μετά από την Χριστοδούλου, την Κονόμη, την Γιώτα και την Χίπε ανανέωσε την συνεργασία του για ένα χρόνο με την Αθανασία Τοτσίδου.

Η Κελεσίδη μετά από την υπογραφή του νέου συμβολαίου της είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Με την έλευση μου στην ομάδα θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ και να ανταποδώσω έτσι την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπό μου. Το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι, αυτό που θέλω εγώ είναι να μπορέσω να συμβάλω έτσι ώστε να κατακτήσει και φέτος όλους τους στόχους. Με αφοσίωση και σκληρή δουλειά θα διατηρήσουμε την πορεία που έχει έως τώρα. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη υγεία, χωρίς απρόοπτα όπως αυτά που ζήσαμε με τον κορονοϊό το τελευταίο διάστημα».

Από την πλευρά της η Τοτσίδου σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου και που θα είμαι για άλλη μια χρονιά μέλος του Ολυμπιακού. Η παραμονή σε ένα τόσο οργανωμένο σύλλογο, είναι μια εξέλιξη που ήθελα πολύ και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα