Αμποτάνζα: «Η νίκη επί της Βοσνίας μας χαροποιεί και μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια»

Newsroom
Αμποτάνζα: «Η νίκη επί της Βοσνίας μας χαροποιεί και μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια»

bet365

Με νίκη επί της Βοσνίας με 3-0 σετ στο Σαράγεβο γιόρτασε τα 52 του χρόνια ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής Μαρτσέλο Αμποντάνζα, ο οποίος δήλωσε για το 2Χ2 της Εθνικής γυναικών στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ:

«Δεν ήταν εύκολο να έρθουμε στη Βοσνία και να νικήσουμε 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό μας χαροποιεί και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Παίξαμε καλά στο πρώτο σετ, μετά δεχθήκαμε πίεση από μία ποιοτική ομάδα, όμως είχαμε πολύ καλό σερβίς και μπλοκ. Κάναμε καλή δουλειά σε αυτούς τους τομείς και ήταν το κλειδί για τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες αθλήτριες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος στις ομάδες τους και πιθανότατα να μην παίζουν ούτε το χειμώνα».

Η ακραία της Εθνικής Κωνσταντίνα Βλαχάκη δήλωσε: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο ματς και έπρεπε να μπούμε δυνατά από την αρχή γιατί η Βοσνία είναι μια ομάδα πολύ μαχητική με παίκτριες που έχουν αρκετά καλά στοιχεία. Από εκεί και πέρα είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και φτάσαμε στην νίκη η οποία είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια χωρίς αυτό να μας κάνει να επαναπαυόμαστε. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και ήδη ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Νορβηγία περιμένοντας τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει».

 

Τελευταία Νέα