Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Μαλακατές και Συνοδινός για την προεδρία στις εκλογές

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Μαλακατές και Συνοδινός για την προεδρία στις εκλογές

Newsroom
Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Μαλακατές και Συνοδινός για την προεδρία στις εκλογές

bet365

Τον απολογισμό του πριν την νέα του υποψηφιότητα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έκανε ο Τάκης Μαλακατές που θα έχει αντίπαλο δέος τον Θόδωρο Συνοδινό.

Την νέα του υποψηφιότητα, για να παραμείνει στην προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ο Τάκης Μαλακατές.

Ο νυν επικεφαλής του Ερασιτέχνη, έκανε τον απολογισμό του στην διετία που τρέχει τον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα κατέβει πάλι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Ιουνίου, ανακοινώνοντας παράλληλα και τα πρόσωπα που στηρίζει ο ίδιος για το νέο Δ.Σ.

H δήλωση Μαλακατέ

«Πριν περίπου 2 χρόνια και μετά την αποχώρηση του Κου Δημήτρη Γιαννακοπουλου από τα κοινά του Παναθηναϊκού στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν παρουσιάστηκε κανένας ενδιαφερόμενος να αναλάβει την διοίκηση του συλλόγου.

Δύο χρόνια μετά η διοίκηση μου κατάφερε

  • Να φτιάξει ομάδες ανταγωνιστικές και άξιες όχι μόνο να διεκδικούν αλλά και να κατακτούν πρωταθλήματα και τίτλους τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αθλήματα. Ενδεικτικά αναφέρω
  • Πρωτάθλημα βόλεϊ αντρών 2020 (ρόστερ διοίκησης Γιαννακόπουλου)
  • Πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών 2021
  • Πρωτάθλημα βόλεϊ αντρών 2022
  • Πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών 2022
  • Κύπελλο βόλεϊ γυναικών 2022
  • League cup βόλεϊ αντρών 2022
  • και 45 περίπου ακόμα τίτλους σε ατομικά αλλά και σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
  • Να προσελκύει και να επενδύει σε αθλητές παγκόσμιας δυναμικότητας που στο πρόσφατο παρελθόν ούτε φανταζόμαστε ότι θα μπορούσαμε ποτέ να αποκτήσουμε όπως ο HERNANTEZ.
  • Να διαπραγματευτεί σκληρά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να πετύχει όλους εκείνους τους όρους στις συμβάσεις για την Διπλή Ανάπλαση που έτυχαν της ευρύτατης αποδοχής από τα μέλη του Παναθηναϊκού στην Γενική Συνέλευση της 30ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να υπογραφούν οι συμβάσεις και το γηπεδικό που επί δεκαετίες αποτελούσε σημείο τριβών και αντιπαραθέσεων πλέον να έχει λυθεί και ο σύλλογος ενωμένος να βλέπει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα.

Σήμερα ζητώ εκ νέου την ψήφο σας για τη θέση του Προέδρου του Παναθηναϊκού μας με το ίδιο όραμα για την επόμενη τριετία ώστε να διοικήσω εκ νέου με τις ίδιες Παναθηναϊκές αρχές και αξίες.

  • Για να δημιουργήσουμε και πάλι ομάδες ανταγωνιστικές ικανές να διεκδικούν και να κατακτούν πρωταθλήματα.
  • Για να αναπτυχθούν περαιτέρω τα ατομικά αγωνίσματα με ιδιαίτερη έμφαση στο στίβο και την κολύμβηση.
  • Για να συνεχίσουν οι ακαδημίες μας να λειτουργούν για να αποτελούν φυτώρια νέων Παναθηναϊκών αλλά και ταλέντων ικανών να συνεχίσουν και σε μεγαλύτερες ηλικίες να αγωνίζονται στον Σύλλογό μας.
  • Για να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και φερεγγυότητά μας ως Σύλλογος που πλέον έχει γίνει πόλος έλξης σημαντικών αθλητών και αθλητριών.
  • Και, τελικά, για να εξασφαλίσουμε ότι όλα όσα υπεγράφησαν στις συμβάσεις για τις νέες εγκαταστάσεις μας θα τηρηθούν στο ακέραιο και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα που δεν έχουν επίσημα καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή ένα ορμητικό ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω παρά μόνο αν εμείς το επιτρέψουμε.

Είναι προφανές ότι όσοι έχουν θέσει υποψηφιότητα πέραν όσων πλαισιώνουν τη δική μου προσπάθεια και πρόταση έχουν διαφωνίες με τον τρόπο διοίκησης μου ή ακόμα και με εμένα σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι εξόχως καθοριστικό για την επόμενη μέρα το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί να είναι αρραγές και ενωμένο. Τόσα χρόνια αναζητούσαμε οικονομική υγεία και σταθερότητα και τώρα που τα βρήκαμε δεν πρέπει να τα απεμπολήσουμε διασπώντας την ενότητα μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των μελών του Παναθηναϊκού όχι μόνο προς το πρόσωπο μου αλλά και στους ανθρώπους που θα κληθούν μαζί μου να πάρουν δύσκολες αποφάσεις την επόμενη τριετία. Κάθε ψήφος είναι σημαντική για την προάσπιση της ενότητας του Συλλόγου, μακριά από διχασμούς και προστριβές, για κομβικά ζητήματα όπως το γηπεδικό και η καθημερινότητα του συλλόγου.

Τα άτομα που κρίνω ότι πρέπει να πορευτώ μαζί τους από τούδε και στο εξής και έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμένα ως προς το «διοικείν» και τα τεκταινόμενα στο Σύλλογό μας είναι τα ακόλουθα:

  • ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  • ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
  • ΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  • ΓΑΛΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
  • ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ
  • ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  • ΤΕΡΖΑΚΗ ΕΛΛΗ

Σας ευχαριστώ»

Ο Συνοδινός αντίπαλος του Μαλακατέ

Μοναδικός που μπορεί να στερήσει την προεδρία από τον κ. Μαλακατέ, είναι ο αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού και μέλος του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη κ. Θεόδωρος Συνοδινός, που πριν δύο ημέρες με γραπτή ανακοίνωση του υπέβαλε την υποψηφιότητα του για την προεδρία, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για ορισμένα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του Συνοδινού:

«ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο

ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ και

Με ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Επιθυμία μου είναι να μοιραστώ την εμπειρία των 55 χρόνων ενεργής παρουσίας μου στην οικογένεια του Παναθηναϊκού με όλα τα στελέχη του συλλόγου μας.

Πιστεύω στην συμμετοχή όλων , στην σωστή οργάνωση, στην καλή και σωστή διαχείριση, στην διαφάνεια, στην τήρηση των κανόνων και του καταστατικού , στην χρηστή και συλλογική διοίκηση, στην αρχή της Αξιοκρατίας.

Όχι στην αρχή του ενός , όχι στην αδιαφάνεια , όχι στην έλλειψη ενημέρωσης, όχι στις εν κρυπτό αποφάσεις του ενός, όχι στην εμπάθεια όχι στις ίντριγκες όχι στις αποπομπές και στις διώξεις.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οφείλουμε αναγνώριση και πάνω από όλα σεβασμό σε όλα τα μέλη μας, στους απλούς φιλάθλους μας , στους αθλητές μας και ιδιαίτερα στους χορηγούς του συλλόγου. Αυτοί είναι η δύναμη , το οξυγόνο του ερασιτέχνη για να συνεχισθούν οι επιτυχίες.

Τα θετικά αποτελέσματα, ήρθαν χάρις τον αγώνα και στην προσπάθεια όλων και όχι του ενός.

Στελέχη που προσέφεραν και μάλιστα στις δύσκολες στιγμές , δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουν αναξιοποίητα επειδή, έχουν άποψη και δεν είναι YES ΜΕΝ και με τον τρόπο μας να τους οδηγούμε σε παραιτήσεις

Ο τρόπος διοίκησης…η αρχή του ενός δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό μας

Τα αθλητικά στελέχη έρχονται και παρέρχονται…άλλωστε το καλάμι είναι το πιο ατίθασο άλογο

Στον πρώτο αθλητικό σύλλογο της χώρας έχουν θέση μόνο αθλητικά στελέχη ……που σεβάστηκαν και σέβονται την ιστορία του.

Ο Πατριάρχης του Παναθηναϊκού

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Απόστολος της Παναθηναϊκής Ιδέας, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της Ε.Λ.Π.Α. και της Ε.Π.Ο. εντάχθηκε από τον Καλαφάτη στις τάξεις του συλλόγου το 1914.

Ο άνθρωπος που δεν έλεγε ποτέ εγώ, υπηρέτησε πιστά τον Παναθηναϊκό και την ιδέα του για περισσότερα από 40 χρόνια.

Το γήπεδο που φέρει το όνομά του μεγάλωσε χάρη σε δικές του πρωτοβουλίες, προσφέροντας στο σύλλογο τη δυνατότητα να κατακτήσει αμέτρητους τίτλους.

Μην ξεχνάμε ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημ. Γιαννακόπουλο που στα δύο χρόνια διοίκησης του , επανέφερε τον σύλλογο στη σωστή λειτουργία , οργάνωσε τον Π.Α.Ο σε νέα σύγχρονα πρότυπα, εκσυγχρόνισε τις υποδομές και μείωσε το χρέος σε βιώσιμα λειτουργικά επίπεδα, από 3.600.000 ευρώ περίπου σε 400.000 ευρώ

Δεσμεύομαι για την αξιοποίηση όλων των αθλητικών στελεχών.

Αποκλεισμοί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού δεν έχουν θέση

ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

να μοιραστώ την εμπειρία των 55 χρόνων ενεργής παρουσίας μου στην οικογένεια του Παναθηναϊκού μαζί με όλα τα στελέχη του συλλόγου μας.»

 

Τελευταία Νέα