Το European Silver League κατέκτησε με τη Δανία ο Γιάκομπσεν

Το European Silver League κατέκτησε με τη Δανία ο Γιάκομπσεν

bet365

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού οδήγησε την Δανία στην κατάκτηση του European Silver League, με τους Δανούς να επικρατούν στον τελικό της Bόρειας Μακεδονίας με 3-1.

Μια άτυπη μονομαχία «αιωνίων» είχαμε στον ημιτελικό του European Silver League ανάμεσα στη Δανία και την Ουγγαρία. Από την μία υπήρχε ο αρχηγός των Δανών και πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν και από την άλλη ο Ρόλαντ Γκέργκι, πρώην ακραίος του Ολυμπιακού. Νικήτρια ήταν η Δανία που επικράτησε με 3-1 (26-24, 17-25, 11-25, 27-29), παίρνοντας την πρώτη στον τελικό. Εκεί η Δανία επικράτησε επίσης με 3-1 (25-23, 19-25, 25-27, 19-25) της Βόρειας Μακεδονίας και ο αριστερόχειρας πασαδόρος ως αρχηγός σήκωσε την κούπα στον αέρα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς

Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια, στον ημιτελικό στο πρώτο και τέταρτο σετ είχαμε ένα μεγάλο ντέρμπι που πραγματικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους νικητές και τους ηττημένους να παίρνουν από ένα, ενώ τα υπόλοιπα δύο οι Δανοί τα κατέκτησαν με χαρακτηριστική ευκολία. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γένσεν με 21 πόντους, ενώ ο Γιάκομπσεν κέρδισε 3, έχοντας ωστόσο εξαιρετική εμφάνιση, με την ομάδα του να έχει συνολικά 57% επιτυχία στην επίθεση, κάτι που στον μεγαλύτερο βαθμό είχε να κάνει με τις πάσες του. Για την Ουγγαρία ο Πάνταρ είχε 19, ενώ ο Γκέργκι είχε 5.

Στον τελικό και πάλι η κόντρα ήταν στα δύο σετ, με την Δανία να χάνει πάλι το πρώτο, αλλά να παίρνει τα υπόλοιπα τρία κατακτώντας το τρόπαιο. Ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» είχε 2 πόντους, με τον Γένσεν να είναι ασταμάτητος με 32, ενώ για τη Βόρεια Μακεδονία, οι Γκεοργκίεφ και Λιάφτοβ είχαν από 14.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα