ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οι κλήσεις σε απολογία από ΕΟΠΕ

Οι κλήσεις σε απολογία από ΕΟΠΕ

Οι κλήσεις σε απολογία από ΕΟΠΕ

Η Αθλητική Δικαστής της ΕΟΠΕ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό, τον Πανναξιακό τον Άρη, την Σκύδρα και τα Βριλήσσια.

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την  Παρασκευή, 17/07/2020 και ώρα 10.00:
-Το Σωματείο «ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» και τον Προπονητή του Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά του στον αγώνα της Pre League Γυναικών ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 που διεξήχθη στις 08/02/2020.
-Το Σωματείο «ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα της Volley League Γυναικών ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ που διεξήχθη στις 08/02/2020.
-Το Σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ που διεξήχθη στις 11/02/2020.
-Το Σωματείο «ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά του πετοσφαιριστή του Νικ. Παπαδόπουλου (ευρισκόμενου εκτός αποστολής και με την ιδιότητα του φιλάθλου) στον αγώνα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 22/02/2020.
-Το Σωματείο «ΑΣ ΑΡΗΣ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ΑΣ ΑΡΗΣ – ΑΠΣ ΑΙΑΣ που διεξήχθη στις 26/02/2020.