Στην Σύρο ο Πανταλέων, μπράβο από Μακρόπουλο

Στην Σύρο ο Πανταλέων, μπράβο από Μακρόπουλο

bet365

Ο Σωτήρης Πανταλέων αναχώρησε για την Σύρο προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό της Παρασκευής. Συγχαρητήρια από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο για την πρόκριση.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Final-8, σε συνδυασμό με τα πολλά και σημαντικά προβλήματα των «πράσινων», ανάγκασαν τον αρχηγό του «τριφυλλιού» Σωτήρη Πανταλέων να αναχωρήσει εσπευσμένα για την Σύρο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στον ημιτελικό της Παρασκευής. Ο διεθνής κεντρικός είχε ίωση και γι' αυτό είχε μείνει στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ανέφερε: «Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε την τελευταία εβδομάδα από ίωση θα βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης (7.30) στη Σύρο προκειμένου να βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Καζάζη και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας».

Τα συγχαρητήρια του Μακρόπουλο

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά του στους «πράσινους» για την πρόκριση επί του Άρη τονίζοντας τα εξής: «Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος συγχαίρει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του τμήματος βόλεϊ για την νίκη τους στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια στη διοργάνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα