Στην Λατίνα ο Πανταλέων!

Στην Λατίνα ο Πανταλέων!

Φώτης Καρακούσης
Στην Λατίνα ο Πανταλέων!

bet365

Μετά από είκοσι χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Πανταλέων έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς συμφώνησε με την Ιταλική Λατίνα. Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση ευχαριστούν τον αρχηγό για την προσφορά του.

Θεωρείται και όχι άδικα η... σημαία του βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα, όπου και παρέμεινε για 20 χρόνια, όντας ο μοναδικός που προέρχεται από τις ακαδημίες. Με το «τριφύλλι» ο Σωτήρης Πανταλέων έζησε χαρές και λύπες και έφτασε να είναι αρχηγός και σύμβολο. Μιλάμε στον παρελθοντικό χρόνο γιατί από σήμερα ο... Σώτος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος κεντρικός με την σύμφωνη γνώμη των «πράσινων» συμφώνησε με την Ιταλική Λατίνα, ομάδα που αγωνίζεται ο Ανδρέας Φράγκος, προκειμένου να την ενισχύσει στα πλέι οφ.

Μάλιστα δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα, χάρισε τα χρήματα που είχε να λάβει για φέτος. Τώρα όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα σχετικά με την παραμονή στην Α1, καθώς ένα ακόμα σημαντικό γρανάζι, το πιο σημαντικό για τα αποδυτήρια, από σήμερα θα λείπει...

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον παίκτη και του εύχονται τα καλύτερα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την από κοινού λύση συμβολαίου (2011-12) του Αρχηγού, Σωτήρη Πανταλέοντα.

Η επί σειρά ετών «σημαία» του Τριφυλλιού δέχτηκε πρόταση από την ιταλική Λατίνα και μαζί με την παρότρυνση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, που επιθυμεί να δει το «Σώτο» να πραγματοποιεί το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του -αυτό της μεταγραφής του στο εξωτερικό και το Καμπιονάτο- την αποδέχτηκε.

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Σωτήρη Πανταλέοντα για την εικοσαετή προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Σώτο» καλή τύχη και εις το επανειδείν»!

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα