Τελτσίδου: Για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο

τελτσιδου ελισαβετ

bet365

Το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο διεκδικεί η Ελισάβετ Τελτσίδου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Ελισάβετ Τελτσίδου, αγωνίζεται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι, και διεκδικεί το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια των -70 κιλών νίκησε τον όμιλό της, πετυχαίνοντας τρεις νίκες ενώ έπειτα αγωνίστηκε στον ημιτελικό με τη Γαλλίδα Μαγκό Πινό, η οποία νωρίτερα είχε αφήσει εκτός ημιτελικού τη Γιαπωνέζα Τανάκα. Η Πινό φάνηκε αρκετά δυνατή και έτσι στον αγώνα για την είσοδο στον τελικό υποχρέωσε σε ήττα την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στέλνοντάς της στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Εκεί, η Τελτσίδου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ρωσίδα που αγωνίζεται ως ανεξάρτηση Ταϊμάζοβα. Αν η Τελτσίδου επικρατήσει, τότε θα έχει κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ένα από τα σημαντικότερα μετάλλια της καριέρας της αλλά και της ιστορίας του ελληνικού τζούντο.

@Photo credits: Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο_Hellenic Judo Federation / Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα