Charleston Open: Με... σπασμένα φρένα στα ημιτελικά η Κόλινς

Newsroom
gettyimages_collins
Στα ημιτελικά του Charleston Open προκρίθηκε η Ντανιέλ Κόλινς, η οποία επικράτησε της Ελίζ Μέρτενς με 6-3, 6-4 στην προημιτελική φάση του αμερικανικού τουρνουά. Στα ημιτελικά η κάτοχος του Miami Open περιμένει μία εκ των Σάκκαρη ή Κουντερμέτοβα.

Με... σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία της στα αμερικανικά όπεν η Ντανιέλ Κόλινς, η οποία θα λάβει μέρος στον δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό της, μετά την επικράτησή της επί της Ελίζ Μέρτενς με 6-3, 6-4 στην προημιτελική φάση του Charleston Open.

Αν και ξεκίνησε το πρώτο σετ χάνοντας το πρώτο service game της, η Ντανιέλ Κόλινς βρήκε άμεσα το break και ισορρόπησε το σκορ (1-1). Οι δύο αθλήτριες, στη συνέχεια, διατήρησαν τα σερβίς τους με την Αμερικανίδα αθλήτρια να πιέζει και στην πρώτη ευκαιρία έκανε το break για το 4-2 στα games, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ. Η τενίστρια από το Βέλγιο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, με συνέπεια να χάνει το πρώτο με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Κόλινς είχε βρει για τα καλά ρυθμό και πολύ σύντομα πήρε ανάσα δύο games (4-2), πραγματοποιώντας δύο breaks. Η Μέρτενς έβγαλε αντίδραση παίρνοντας το 8ο και 9ο game για το 5-4, αλλά στο 10ο game η Κόλινς με τις μπάλες στα χέρια δεν λάθεψε και έκλεισε το σετ.

Με τη νίκη αυτή η Κόλινς πέρασε στα ημιτελικά του Charleston Open, εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει μία εκ των Σάκκαρη ή Κουντερμέτοβα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Elsa
 

WTA Τελευταία Νέα