H Χάλεπ πήρε πρόσκληση για το Μαϊάμι

Η Χάλεπ
Οι διοργανωτές του όπεν στο Μαϊάμι (19-31 Μαρτίου) έστειλαν πρόσκληση στην Σιμόνα Χάλεπ να αγωνιστεί, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κάνει εκεί ντεμπούτο.

Η Σιμόνα Χάλεπ μετρά αντίστροφα πλέον για την επιστροφή της στα courts και σύμφωνα με ρουμάνικα δημοσιεύματα, έχει ήδη δεχτεί πρόσκληση να αγωνιστεί στο Μαϊάμι.

Το τουρνουά της Φλόριντα διεξάγεται σε δύο εβδομάδες και οι διοργανωτές της πρόσφεραν θέση στο κυρίως ταμπλό, ωστόσο η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα τη κάνει δεκτή.

Εχει να αγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο του 2022 στο US Open όπου και βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Αρχικά τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμό και το CAS έριξε την ποινή στους 9 μήνες, ενώ ήδη έχει υπηρετήσει…. 17 μήνες.

Προετοιμάζεται για την επιστροφή της στα γήπεδα, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα κάνει το ντεμπούτο της στο Μαϊάμι ή αν θα επιστρέψει στα χωμάτινα courts.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα