Τένις: Διπλός αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στο Μοντεβιδέο

Κώστας Ευθυμιάδης
H Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε δύο ήττες σε απλό και διπλό, ενώ και η πορεία της Γραμματικοπούλου σταμάτησε στα διπλά του 125αριου τουρνουά στο Μοντεβιδέο.

Το τουρνουά τένις στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης ολοκληρώθηκε για τις Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, αφού ηττήθηκαν σε τρία παιχνίδια.

Η Παπαμιχαήλ στο απλό είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ν. Παρί, Νο1 στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 6-1, 6-2.

Αργότερα, στο διπλό μαζί με την Ουκρανή Στράκοβα, ηττήθηκαν από τις Λεχέμια και Λι με 6-3, 7-6.

Πριν το απλό της Παπαμιχαήλ, στο ίδιο court έπαιξε διπλό η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αγωνίστηκε στο διπλό με την Γεωργιανή Γκοργκότζε, όπου έχασαν στις λεπτομέρειες Κρίστι και Λιζαράζο. Πήραν το πρώτο σετ με 6-4, αλλά έχασαν το δεύτερο με 7-5 και στο τρίτο (super tie break) ηττήθηκαν με 10-8 και έμειναν εκτός ημιτελικών.

Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ, από την Δευτέρα θα είναι… αγκαλιά στην παγκόσμια κατάταξη, αφού η πρώτη θα είναι στο Νο219 και η δεύτερη στο Νο220.
Η Παπαμιχαήλ στα διπλά θα παραμείνει για άλλη μία εβδομάδα εντός Top100 αφού μένει σταθερή στο Νο93, με την Γραμματικοπούλου να είναι στο Νο114, με πιθανότητα να υποχωρήσει λίγες θέσεις ως την Δευτέρα.

 

WTA Τελευταία Νέα