Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στα προημιτελικά του διπλού στο Μοντεβιδέο

Κώστας Ευθυμιάδης
H Δέσποινα Παπαμιχαήλ με τον αδερφό της σε 125αρι τουρνουά
Θετικό ξεκίνημα στο Μοντεβιδέο και το διπλό του 125αριου τουρνουά στην πόλη της Ουρουγουάης, για τις Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με συμπαίκτρια την Ουκρανή Στράκοβα, επικράτησαν εύκολα με 6-2, 6-3 των Αλμπόν και Ταμπόρδα και συνεχίζουν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Λεκέμια (Γαλλία) και Λι (Ρουμανία).

Πριν από το παιχνίδι αυτό, η Παπαμιχαήλ στο ίδιο court θα αντιμετωπίσει για το μονό το Νο1 του ταμπλό, την Γαλλίδα Νταϊάν Παρί, σε ματς που αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 21:30 ώρα Ελλάδος.

Το διπλό θα αρχίσει αφού πάρει μια απαραίτητη ανάσα η Παπαμιχαήλ, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει περίπου τα μεσάνυχτα.

Πιθανή συνάντηση Παπαμιχαήλ με Γραμματικοπούλου στα ημιτελικά

Στα προημιτελικά του διπλού (έχει αποκλειστεί στο μονό) προκρίθηκε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία μαζί με την Γεωργιανή Γκοργκότζε έκαναν περίπατο επί των Βραζιλιάνων Τσε και Περέιρα, με 6-0, 6-1.

Σήμερα, μετά τις 21:00 ώρα Ελλάδος, θα αντιμετωπίσουν στην 8αδα τις Κρίστι (Μ.Βρετανία) και Λιζαράζο (Κολομβία). Να τονιστεί πως αν οι δύο Ελληνίδες προκριθούν στα ημιτελικά με τις συμπαίκτριές τους, θα τεθούν αντιμέτωπες, οπότε θα υπάρχει σίγουρα ελληνική παρουσία στον τελικό.

 

WTA Τελευταία Νέα