Ο προπονητής της Ζενγκ την άφησε στα «κρύα του λουτρού» για να επιστρέψει στην Οσάκα

Κώστας Ευθυμιάδης
Ζενγκ και Οσάκα
Με τον πιο άκομψο τρόπο έκοψε την συνεργασία του με την Κινγουέν Ζενγκ ο Γουίμ Φισέτ, πηγαίνοντας για δεύτερη φορά να αναλάβει την Ναόμι Οσάκα.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Κινγουέν Ζενγκ η οποία ανακάλυψε με τον χειρότερο τρόπο πως ο προπονητής της, την παράτησε με μία φτηνή δικαιολογία, προκειμένου να αναλάβει την Ναόμι Οσάκα.

Η Ζενγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Πανασιατικούς αγώνες και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, αλλά μιλώντας στους ρεπόρτερ μετά το τέλος του αγώνα, ήταν φανερά θυμωμένη και απογοητευμένη με τον Γουίμ Φισέτ.

«Ηξερα πως είχε επαφές με την Οσάκα μετά το US Open. Ξαφνικά μετά από μία ήττα μου, μου είπε ότι σταματάει την συνεργασία μας, γιατί δεν βλέπει χημεία. Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτε σχετικό μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και το έκανε μετά από ήττα. Ηταν πολύ περίεργη η απόφασή του. Πίστεψα πως ο λόγος ήταν για να επιστρέψει στην Οσάκα (ήταν προπονητής της πριν η Οσάκα σταματήσει για λόγους ψυχικής υγείας), αλλά ο μάνατζέρ μου πίστεψε πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Και μία εβδομάδα μετά ανακάλυψα πως ανέλαβε την Οσάκα» είπε αρχικά η ταλαντούχα Κινέζα τενίστρια.

«Με πλήγωσε βαθιά, όπως και την οικογένειά μου και τα άλλα μέλη της ομάδας μου. Εκλαιγα μετά από αυτό. Δεν υπήρχαν ούτε καυγάδες, ούτε διαφωνίες για να έχει λόγο να φύγει. Δεν υπήρχε κάτι καινούργιο στην σχέση μας και ξέρω ότι δεν έκανα κάτι λάθος. Ηταν ανήθικο να σταματήσει την συνεργασία μας έτσι.Καταλαβαίνω πως η Οσάκα του δίνει καλύτερη προσφορά και ότι μπορεί να έχει κι άλλα οφέλη από την συνεργασία τους, γιατί έχει και μία οικογένεια να θρέψει. Τον καταλαβαίνω, αλλά δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ που πήρε αυτή την απόφαση και το πως την χειρίστηκε» πρόσθεσε η Ζενγκ.

 

WTA Τελευταία Νέα