Σάκκαρη: Στον δρόμο της η Κουντερμέτοβα στην Γουαδαλαχάρα!

Κώστας Ευθυμιάδης
Σάκκαρη: Στον δρόμο της η Κουντερμέτοβα στην Γουαδαλαχάρα!
Η Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που καταδιώκει για το τελευταίο εισιτήριο του WTA Finals, είναι πιθανή αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στα προημιτελικά!

Να που τα έφερε η τύχη στη Μαρία Σάκκαρη να παίζει (πιθανότατα) την πρόκριση στο WTA Finals, απέναντι σε αυτή που την καταδιώκει.

Η κλήρωση στο 1.000αρι της Γουαδαλαχάρα, έφερε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα στον δρόμο της Ελληνίδας στην φάση των προημιτελικών, εφ’ όσον βέβαια φτάσουν και οι δύο ως εκεί.

Τόσο η Σάκκαρη όσο και η Κουντερμέτοβα, περνούν άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο. Εκεί η Μαρία θα παίξει είτε με την Κόστιουκ, είτε με την Σάσνοβιτς, αμφότερες επικίνδυνες. Στον τρίτο γύρο είναι πιθανό να παίξει με την Ντάνιελ Κόλινς, η οποία επίσης έχει ελπίδες να μπει στο WTA Finals αν και είναι λιγότερες από αυτές της Μαρίας, της Κις και της Μπαντόσα.

Στα προημιτελικά Σάκκαρη και Κουντερμέτοβα είναι πολύ πιθανό να βρεθούν, με την Ρωσίδα να πρέπει να ξεπεράσει στο ταμπλό της πρώτα, την φορμαρισμένη Βέκιτς και λογικά και την Οσταπένκο.

Στα ημιτελικά πιθανότερη αντίπαλος είναι η Σαμπαλένκα ή η Κασάτκινα και υπάρχει στην ίδια πλευρά και η Κρεϊτσίκοβα.
Στην άλλη μεριά του ταμπλό υπάρχει η Μπαντόσα που ενδιαφέρει άμεσα την Σάκκαρη καθώς η Ισπανίδα την καταδιώκει. Υπάρχουν επίσης οι Αζαρλενκα, Κις (επίσης ενδιαφέρει την Σάκκαρη) και Γκοφ.

Η Μαρία για να προκριθεί στο Τέξας, πρέπει πρώτα να ξεπεράσει 2 γύρους και να αποκλείσει την Κουντερμέτοβα αν βρεθεί στον δρόμο της.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που θέλει είναι να μην πάνε ένα γύρο παραπάνω από αυτήν, μία εκ των Κις, Μπαντόσα, Μπένσιτς και Κόλινς.

Το κυρίως ταμπλό ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα