WTA Finals: Καλά νέα για τη Σάκκαρη, Μπαντόσα και Κις εκτός συνέχειας στο Σαν Ντιέγκο

Newsroom
WTA Finals: Καλά νέα για τη Σάκκαρη, Μπαντόσα και Κις εκτός συνέχειας στο Σαν Ντιέγκο
Tα προημιτελικά του τουρνουά στο Σαν Ντιέγκο είχαν καλά νέα για τη Μαρία Σάκκαρη για την πρόκριση στους WTA Finals, με την Ντανιέλ Κόλινς να αποκλείει την Πάουλα Μπαντόσα, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε και η Μάντισον Κις, πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα.

Τα νέα για τη Μαρία Σάκκαρη αναφορικά με την πρόκριση στους WTA Finals, ήταν καλά από τους προημιτελικούς στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο. Δύο από τις τρεις παίκτριες που κυνηγούν την Ελληνίδα και τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, έμειναν εκτός συνέχειας και μόνο η Αμερικανίδα Ντάνιελ Κόλινς συνεχίζει στα ημιτελικά.

Η Κόλινς νίκησε την Πάουλα Μπαντόσα με 7-6(5), 6-4 με την Ισπανίδα να χάνει έδαφος στη διεκδίκηση του 8ου και τελευταίου εισιτηρίου. Τώρα η Κόλινς, που έφθασε στην 100ή επαγγελματική της νίκη, στα ημιτελικά θα παίξει με την Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία.

Τον αποκλεισμό γνώρισε και η Μάντισον Κις, χάνοντας από την Τζέσικα Πεγκούλα με 6-4, 7-5 και επίσης έμεινε πίσω στη μάχη για τους WTA Finals.

Η Πεγκούλα στα ημιτελικά θα παίξει με την Ίγκα Σβιόντεκ, που ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Κόκο Γκοφ (6-0, 6-3).

Πώς έχει η κατάσταση για τους WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη με 2.537β. βρίσκεται στη 10η θέση της ειδικής βαθμολογίας, ουσιαστικά την 9η, καθώς η Σιμόνα Χάλεπ έχει σταματήσει τους αγώνες της στη σεζόν.

Η Σάκκαρη κυνηγά την Κουντερμέτοβα (2.606β.), ενώ από πίσω η κατάταξη έχει ως εξής: Η Μπαντόσα μετά την ήττα της στο Σαν Ντιέγκο έμεινε στους 2.363β., η Μπελίντα Μπέντσιτς έχει 2.360β. και Μάντισον Κις 2.313β.

Η Κόλινς ακολουθεί με 2.182β., να περάσει στον τελικό στο Σαν Ντιέγκο θα πάει στους 2.302β., αν καταφέρει και πάρει τον τίτλο θα βρεθεί πίσω από τη Σάκκαρη, στους 2.467β.

Και όλα αυτά ενώ έρχεται το τουρνουά το 1000άρι τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα, που θα κρίνει τα πάντα.

Οι Σβιόντεκ, Ζαμπέρ και Πεγκούλα είναι αυτές που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους WTA Finals, οι Γκοφ (3.082), Σαμπαλένκα (2.970), Γκαρσία (2.896) και Κασάτκινα (2.885) είναι πολύ κοντά σε αυτό.

 

Τελευταία Νέα