Σάκκαρη: Με Πλίσκοβα στις «16» η Μαρία, ανέβηκε στο Νο3 (vids)

Newsroom
Σάκκαρη: Με Πλίσκοβα στις «16» η Μαρία, ανέβηκε στο Νο3 (vids)
Η Καρολίνα Πλίσκοβα διέλυσε την Ανισίμοβα και παίζει με την Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Τορόντο.

Μόλις 53 λεπτά χρειάστηκε η Καρολίνα Πλίσκοβα για να αποκλείσει την Αμάντα Ανισίμοβα και να αποτελεί πλέον την επόμενη αντίπαλο της Σάκκαρη στο Τορόντο.

Η Τσέχα έκανε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι σε μια φορμαρισμένη τενίστρια, επικρατώντας με 6-1, 6-1. Είχε 7 άσους στο ματς και πλέον θα βρεθεί στον δρόμο της Σάκκαρη για τέταρτη φορά, με την Ελληνίδα να μετρά 2 νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες συναντήσεις τους.

Αποσύρθηκε η Μπαντόσα, έχασε η Κονταβέιτ και… στο Νο3 την Σάκκαρη

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αλλά και οι αποχωρήσεις από τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Η Πάουλα Μπαντόσα αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στο ματς με την Ιουλία Πουντίτσεβα. Είχε χάσει το πρώτο σετ 7-5 και στο 1-0 του δεύτερου αποχώρησε.

Η απουσία της στέλνει αυτόματα την Σάκκαρη στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης την προσεχή Δευτέρα, ενώ εκτός έμεινε και το Νο2, η Ανέτ Κονταβέιτ που ηττήθηκε από την Τίχμαν με 6-4, 6-4 και η Σάκκαρη με είσοδο στα ημιτελικά θα μπορέσει να ανέβει στο Νο2!

Νίκη θρίλερ για Γκοφ, εύκολα η Σβιόντεκ

Σε ένα ματς που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, η Κόρι Γκοφ λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει» αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Ριμπάκινα. Είχε πάρει με 6-4 το πρώτο σετ και είχε 5 match point στο δεύτερο, το οποίο όμως έχασε στο tie break (6-7), αλλά μέσα από ένα ακόμη tie break πήρε την πρόκριση στο τρίτο σετ.

Αντίθετα, η Ιγκα Σβιόντεκ έκανε έναν ακόμη περίπατο, αυτή τη φορά κόντρα στην Τομλγιάνοβιτς με 6-1, 6-2.

Στον επόμενο γύρο είναι και η Χάλεπ που ήταν ξανά εντυπωσιακή κόντρα στην Ζανγκ (6-4, 6-2), όπως και οι Σαμπαλένκα (6-4, 6-3 την Τόρμο), Πεγκούλα (6-2, 7-5 την Μουχάμαντ), Χαντάντ Μάια (7-6, 6-1 την Φερνάντες) και Ρίσκε (7-6, 0-6, 7-5 την Οσταπένκο).

Στην φάση των «16» διασταυρώνουν η Σβιόντεκ με την Χαντάντ Μάια, η Πεγκούλα με την Γκιόργκι, η Ρίσκε με την Πουντίτσεβα, η Σαμπαλένκα με την Γκοφ και η Χάλεπ με την Τίχμαν, πριν το απογευματινό πρόγραμμα της ημέρας (10/8).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα