Σάκκαρη: «Μου έδωσε αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη»

Newsroom
Σάκκαρη: «Μου έδωσε αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη»
Η Σάκκαρη πέτυχε την πιο δύσκολη νίκη της, όπως παραδέχτηκε, επί της Μάντισον Κις.

Το τρίτο παιχνίδι της κόντρα στην Μάντισον Κις ήταν και το δυσκολότερο, αλλά με έναν… μαγικό τρόπο η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να φύγει νικήτρια και από αυτόν.

Έκανε έτσι το 3 στα 3 κόντρα στην Αμερικανίδα, εξασφαλίζοντας μια θέση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στην Μαδρίτη. Μετά το τέλος του αγώνα, η Σάκκαρη δήλωσε για την αντίπαλό της:

«Είναι πολύ σκληρή, χτυπάει δυνατά ήξερα ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμένα. Θα ξαναπαίξουμε γιατί είμαστε στην ίδια ηλικία, δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρνω να νικάω κάθε φορά. Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να καταφέρνω να την κερδίζω».

Οσον αφορά την επόμενη αντίπαλο, την Ντάρια Κασάτκινα, δήλωσε: «Είναι μία εξαιρετική παίκτρια, που της αρέσει να παίζει στη χωμάτινη επιφάνεια. Θα είναι δύσκολο και αυτό το παιχνίδι, έχω σπουδαίο μομέντουμ και αυτοπεποίθηση μετά από αυτή τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα