WTA Finals: Γκοφ όπως… Σαμπαλένκα, πρεμιέρα με το δεξί για Σβιόντεκ (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
H Κόκο Γκοφ πανηγυρίζει
Η Κόκο Γκοφ έχασε μόνο ένα game από την Ονς Ζαμπέρ και μαζί με την Σβιόντεκ έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο.

Μόλις 57 λεπτά χρειάστηκε η Γκοφ για να κάμψει την αντίσταση της Ζαμπέρ.

Οπως η Σαμπαλένκα κόντρα στην Σάκκαρη, έτσι και η Γκοφ κόντρα στην Τυνήσια, έχασε μόλις ένα σετ (6-0, 6-1) και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση, ενώ διεκόπη ξανά εξαιτίας της βροχής, αλλά αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο για την νεαρή Αμερικανίδα που έχασε το μοναδικό της game αμέσως μετά την επιστροφή στο court, στο υπέρ της 1-0 του δεύτερου σετ.

Πρεμιέρα με νίκη και η Σβιόντεκ

Μετά το αγχωτικό πρώτο σετ, η Ιγκα Σβιόντεκ επικράτησε της Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 2-0 σετ (7-6, 6-0). Η Τσέχα έβαλε δύσκολα στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς προηγήθηκε με 5-2, όμως η Πολωνή κατάφερε να σημειώσει δύο break στη σειρά και να προηγηθεί με 6-5!

Η Βοντρούσοβα κράτησε το σερβίς της και πήγε το σετ στο tie break, όμως εκεί έχασε με 7-3 και στο δεύτερο σετ απλά κατέρρευσε, χάνοντας με 6-0.

Ετσι, τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι Σβιόντεκ και Γκοφ θα αναμετρηθούν με τη νικήτρια να εξασφαλίζει κατά 99% την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ Βοντρούσοβα και Ζαμπέρ θα μονομαχήσουν για να μείνει η νικήτρια «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης.


 

WTA FINALS Τελευταία Νέα