Σάκκαρη: «Σε κανέναν δεν αρέσει να διαλύεται στο γήπεδο»

Δημήτρης Ντζάνης
H Μαρία Σάκκαρη σε προπόνηση στο Κανκούν
Τι δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη βαριά ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα στον πρώτο της αγώνα στα WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε με τον χειρότερο τρόπο την παρουσία της στα WTA Finals στο Κανκούν, γνωρίζοντας την ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-0, 6-1.

Η 29χρονη παίκτρια είδε να πηγαίνουν όλα στραβά απέναντι στη Λευκορωσίδα, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη. Στη διάρκεια του αγώνα η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτεση με την εξέλιξη του αγώνα.

Αμέσως μετά στις δηλώσεις της τόνισε: «Δεν έχω πολλά να πω. Νομίζω ήταν αρκετά προφανές ότι δεν είχα ρυθμό στο παιχνίδι μου και δεν ένιωθα άνετα εκεί έξω. Ήταν μια πολύ, πολύ κακή μέρα στο γραφείο. Απλώς δεν νομίζω ότι είμαι το πρώτο ή το τελευταίο άτομο που αισθάνθηκε έτσι στο γήπεδο ή έκλαψε στο γήπεδο. Δεν είναι ωραίο. Αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να διαλύεται στο γήπεδο».

Υπήρξαν στιγμές στο ματς, όσο ήταν στην καρέκλα της ή ακόμα και μέσα τον αγώνα, που η Σάκκαρη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε και στη συνέντευξη: «Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που ένιωσε έτσι και έκλαψε στο κορτ. Όλοι έχουν κακές μέρες. Ως επαγγελματίες αθλητές, οι κακές τους μέρες συμβαίνουν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και μεταδίδονται στην τηλεόραση για να τις δει όλος ο κόσμος. Αυτό είναι πολύ τρομακτικό πράγμα για τους περισσότερους από εμάς να σκεφτόμαστε. Οι αθλητές είναι μόνο άνθρωποι».


Τα WTA Finals έχουν ακόμα δρόμο και η ήττα από τη Σαμπαλένκα δεν είναι καταδικαστική. Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει ακόμα αρχικά την Ελενα Ριμπάκινα και μετά την Τζέσικα Πεγκούλα για να διεκδικήσει ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου που οδηγούν στα ημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα