Σάκκαρη: «Είναι υπέροχη στιγμή για την χώρα μου» (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Σάκκαρη: «Είναι υπέροχη στιγμή για την χώρα μου» (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά το ματς αναφέρθηκε στην ιστορική σημασία που είχε η πρώτη της νίκη σε WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του WTA Finals.

Μια νίκη που ήρθε κόντρα στην Σβιόντεκ και είναι η πρώτη για Ελληνίδα τενίστρια στην ιστορία του θεσμού. Και η Σάκκαρη κέρδισε υπό το βλέμμα της μητέρας της, της Αγγελικής Κανελλοπούλου, στην οποία αναφέρθηκε στο τέλος του αγώνα, στις δηλώσεις της στο court.

«Είναι υπέροχη στιγμή για την χώρα μου, για την μητέρα μου που την έχω εδώ, την οικογένειά μου. Το να συμμετέχω εδώ και να κερδίζω ένα τέτοιο ματς είναι σπουδαίο. Oπως το να βλέπει την κόρη της η μητέρα μου, που ήταν σπουδαία τενίστρια, και να κερδίζει, είναι σπουδαίο για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά.

Η 26χρονη στάθηκε και στα δάκρυα της Σβιόντεκ λίγο πριν το τέλος του ματς.

«Ολες είχαμε τρομερή σεζόν. Καμία δεν ήρθε τυχαία εδώ. Καταλαβαίνω την Ιγκα πως νοιώθει. Ολες ήρθαμε να κερδίσουμε το τουρνουά. Πρέπει να σκεφτεί ότι είναι 20 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά της» ανέφερε, ενώ για το δικό της παιχνίδι, σχολίασε:

«Εκανα ανόητα λάθη κυρίως και λόγω του υψόμετρου κάτι που το περίμενα. Σέρβιρα καλά και προσπάθησα να είμαι καλή στο παιχνίδι μου στην baseline».

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα