Σάκκαρη: «Θα κάνω και την τρίτη δόση του εμβολίου πριν πάω στο Australian Open»

Κώστας Ευθυμιάδης
Σάκκαρη: «Θα κάνω και την τρίτη δόση του εμβολίου πριν πάω στο Australian Open»
Η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε για την πρόκρισή της στα προημιτελικά της Μόσχας, αλλά και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για να είναι παρούσα στην Μελβούρνη.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Σάκκαρη. Με την πρόκριση στα προημιτελικά του Kremlin Cup, εξασφάλισε και μια θέση στο WTA Finals, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι με την Καλίνσκαγια.

Ωστόσο, εκεί που δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση, ήταν στο αν θα εμβολιαστεί για να πάει να παίξει στο Australian Open, καθώς η κυβέρνηση στην πολιτεία της Βικτόρια, αναγκάζει πλέον τους τενίστες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για να πάνε να αγωνιστούν.

Η Σάκκαρη αποκάλυψε πως έχει εμβολιαστεί, αλλά είπε πως πριν ταξιδέψει για την Αυστραλία, θα κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου.

«Πιστεύω ότι δεν θα είναι όπως το φετινό Australian Open, αυτό ελπίζω δηλαδή. Ακούμε ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για όποιον είναι εμβολιασμένος, εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο. Θα έχω κάνει και τρίτο μέχρι τότε» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εμάς. Πιστεύω ότι η Tennis Australia θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και δεν θα μας έχουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες! Δεν ξέρουμε ακόμα τους κανονισμούς, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα είναι το ίδιο με φέτος» πρόσθεσε και θυμήθηκε την περσινή καραντίνα στη Μελβούρνη πριν το grand slam.

«Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην Αυστραλία, κολλημένη στο δωμάτιο, μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω τον έξω κόσμο! Δεν ήταν εύκολο. Άλλαξα, όμως, τον τρόπο σκέψης μου με τη βοήθεια ανθρώπων στην ομάδα μου και αυτό ήταν το κλειδί. Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου μέχρι αυτή τη σεζόν. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας αλλάζεις, βλέπεις κάποια πράγματα αλλιώς. Το να είμαι καλή με τον εαυτό μου ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που άλλαξα αυτή τη σεζόν. Και να είμαι καλή και κατά τη διάρκεια του αγώνα, διότι μπορούσα να γίνω πολύ αρνητική και σκληρή με τον εαυτό μου» ανέφερε.

Ακόμη, η Σάκκαρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στην Γουαδαλαχάρα.

«Ήταν ένα σημαντικό ματς και το ήξερα. Πέτυχα έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της φετινής σεζόν και είναι πολύ ικανοποιητικό, είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Τα καταφέραμε για πρώτη φορά και είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία που περνάει Ελληνίδα στη διοργάνωση» είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα