Ξεκούραστα στα προημιτελικά και... στο WTA Finals η Σάκκαρη!

Κώστας Ευθυμιάδης
Ξεκούραστα στα προημιτελικά και... στο WTA Finals η Σάκκαρη!
Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Kremlin Cup καθώς η Καλίνσκαγια αποσύρθηκε στην αρχή του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού και ενώ η Μαρία είχε κερδίσει εύκολα το πρώτο με 6-2.

Η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε! Ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο Αννα Καλίνσκαγια με 2-0 σετ (6-2, 1-0) στο Kremlin Cup της Μόσχας και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, αλλά παράλληλα και αυτό για το WTA Finals στην Γουαδαλαχάρα!

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εξαιρετική απέναντι σε μία πιο αδύναμη τενίστρια (Νο125) και για πρώτη φορά στην καριέρα της, αλλά και πρώτη για Ελληνίδα, θα συμμετάσχει στο WTA Finals! Το ματς σήμερα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς η Ρωσίδα αποσύρθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού.

Οταν ζεστάθηκε πήρε... φόρα

H Σάκκαρη χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο ματς. Αφού βρέθηκε πίσω με 2-1 στο πρώτο σετ, πήρε πέντε συνεχόμενα και μάλιστα τα τελευταία τρία χωρίς να χάσει πόντο!

Με λάθος της Μαρίας η Καλίνσκαγια πήρε το πρώτο γκέιμ στο σερβίς της. Με φόρχαντ στο φιλέ της Ρωσίδας, η Σάκκαρη ισοφάρισε 1-1, αλλά με αβίαστο λάθος της η Καλίνσκαγια κράτησε το σερβίς της και έκανε το 2-1.

Με άσο η Μαρία ισοφάρισε σε 2-2 και στη συνέχεια με λάθος της Καλίνσκαγια ήρθε το πρώτο μπρέικ στο ματς, για λογαριασμό της Σάκκαρη.

Κάπου εκεί... πήρε φόρα η Μαρία και πήρε δύο συνεχόμενα games χωρίς να χάσει πόντο! Ενα στο σερβίς της και άλλο ένα στο σερβίς της Ρωσίδας, για να φτάσει στο 5-2 και να σερβίρει για το 1-0 στα σετ. Και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη καθώς με ένα τρίτο σερί love game έφτασε στο 1-0.

Αποσύρθηκε η Ρωσίδα

Το δεύτερο σετ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η Ρωσίδα έχασε το πρώτο γκέιμ με μπρέικ και αποσύρθηκε λόγω ενοχλήσεων. Ετσι η Σάκκαρη πέρασε ξεκούραστα στα προημιτελικά και πήρε θέση για την Γουαδαλαχάρα τον επόμενο μήνα.

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη στη Μόσχα θα είναι η νικήτρια από το ματς της Χάλεπ με την Κουντερμέντοβα.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα