Σάκκαρη - Τατιάνα Μαρία 0-2: Επεσε σε τοίχο και αποκλείστηκε (vid)

Σάκκαρη - Τατιάνα Μαρία 0-2: Επεσε σε τοίχο και αποκλείστηκε (vid)
Το Νο103 του κόσμου, η Τατιάνα Μαρία, άφησε εκτός συνέχειας την Σάκκαρη που δεν έβρισκε λύσεις στα ανεβάσματα της αντιπάλου της.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε ούτε στην έκτη της συμμετοχή στο Wimbledon να φτάσει στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά.

Η Τατιάνα Μαρία την αιφνιδίασε και στο τέλος της γύρισε και το δεύτερο σετ, για να πάρει τη νίκη με 2-0 (6-3, 7-6) μετά από 90 λεπτά. Η τελευταία φορά που η Σάκκαρη έχασε από παίκτρια εκτός Τοπ100 ήταν στον ημιτελικό του US Open από την Ραντουκάνου και τώρα σε ένα ακόμη grand slam χάνει από το Νο103.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι της Μαρία στο πρώτο σετ, καθώς η Γερμανίδα ανέβαινε συνεχώς στο φιλέ, ασκώντας μεγάλη πίεση. Το Νο5 του κόσμου έκανε ένα διπλό λάθος που κόστισε το μοναδικό break στο ματς και η Τατιάνα Μαρία πήρε το πρώτο σετ.

Εκεί που στο δεύτερο σετ έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, δέχτηκε break στο game που θα ισοφάριζε το ματς και η Γερμανίδα, μητέρα δύο παιδιών, αφού έσωσε δύο σετ πόιντ, έκανε ολική ανατροπή από 2-5 σε 7-5 για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Με την πλάτη στον τοίχο από ένα διπλό λάθος η Σάκκαρη

Με Love service game άρχισε το ματς η Τατιάνα Μαρία, αλλά το ίδιο έκανε και η Σάκκαρη στο πρώτο δικό της service game. Στο επόμενο game βρήκε τρεις ευκαιρίες για break όμως δεν είχε καλές υποδοχές και ένα αβίαστο λάθος της, έφερε το 2-1 για την Γερμανίδα.

Με μία όμορφη λόμπα η Σάκκαρη πήρε εύκολα και το δεύτερο service game της για το 2-2, αλλά η Γερμανίδα έφτασε στο 3-2, επιμένοντας πολύ στο να ανεβαίνει στο φιλέ για να πιέσει την Ελληνίδα τενίστρια, κάτι που απέδωσε.

Η Σάκκαρη έφτασε εύκολα στο 3-3 με winners και ένα καλό σερβίς, αλλά η Τατιάνα Μαρία πέρασε ξανά μπροστά με 4-3, ανεβαίνοντας σε όλους τους πόντους πάνω στο φιλέ και με σωστές τοποθετήσεις.

Η Γερμανίδα βρήκε break point από λάθος της Σάκκαρη και με διπλό λάθος της Ελληνίδας στο σερβίς, προηγήθηκε 5-3 και σέρβιρε για το σετ. Με δύο άσους έφτασε σε τριπλό σετ πόιντ και ένα αβίαστο λάθος της Σάκκαρη έδωσε προβάδισμα στην Γερμανίδα.

Από 5-2, έχασε πέντε games και αποχαιρέτησε η Σάκκαρη

Με μεγάλη δυσκολία κι αφού έσωσε δύο break point, η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και έκανε το 1-0 στο δεύτερο σετ. Και αλλάζοντας τακτική ήρθε και το break καθώς κάθε φορά που η Τατιάνα ανέβαινε στο φιλέ, σημάδευε πάνω της, με αποτέλεσμα να την υποχρεώσει σε λάθη και να της προκαλέσει έναν εκνευρισμό.

Το 3-0 ήρθε εύκολα για την Σάκκαρη που αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι της αντιπάλου της, ανεβαίνοντας στο φιλέ και τελειώνοντας το game με εύκολα βολέ.

Με love service game μείωσε σε 3-1 η Γερμανίδα, όμως η Σάκκαρη με καλό πρώτο σερβίς, κράτησε την διαφορά των 3 games (4-1).

Στο επόμενο game είχε χρυσή ευκαιρία για να φτάσει στο 5-1, αλλά ένα εύκολο βολέ έμεινε στο φιλέ και η Τατιάνα Μαρία μείωσε τελικά σε 4-2. Ωστόσο, η Σάκκαρη συνέχισε να παίζει σωστά στα ανεβάσματα της αντιπάλου της και με ένα πέρασμα στην ευθεία έφτασε στο υπέρ της 5-2.

Η Γερμανίδα μείωσε σε 5-3, με την Σάκκαρη να σερβίρει για το σετ και την Γερμανίδα να φτάνει σε διπλό break point και να μειώνει 5-4! Η Σάκκαρη παρ' όλα αυτά έφτασε σε δύο σετ πόιντ, αλλά τα μεγάλα σερβίς της Γερμανίδας την κράτησαν στο σετ, καθώς έκανε το 5-5.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε και μπρέικ από την Γερμανίδα με δικά της λάθη! Με την ανατροπή να έχει γίνει, η Σάκκαρη έπρεπε να κάνει break. Η Τατιάνα έφτασε σε match point, το έσβησε η Σάκκαρη , όμως δύο λάθη της έβαλαν τέλος στη πορεία της στη διοργάνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα