Wimbledon: Η Πλίσκοβα… χαιρέτησε, συνεχίζουν Μπαντόσα, Κβίτοβα και Κρεϊτσίκοβα

Newsroom
Wimbledon: Η Πλίσκοβα… χαιρέτησε, συνεχίζουν Μπαντόσα, Κβίτοβα και Κρεϊτσίκοβα
Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και σήμερα στο ταμπλό των γυναικών στο Wimbledon με το Νο6 του ταμπλό, την Καρολίνα Πλίσκοβα, να είναι εκτός τρίτου γύρου.

Αλλη μία παίκτρια του Top10 στις γυναίκες έμειναν εκτός συνέχειας στο Wimbledon.

Ο λόγος για το Νο6 στο ταμπλό, την Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία αν και πήρε το πρώτο σετ από την Κ. Μπούτλερ με 6-3, έχασε τα επόμενα δύο με 7-6, 6-4 και δεν συνεχίζει στο slam. H Μπούτλερ μάλιστα προέρχεται από μία δύσκολη ημέρα καθώς χθες έμαθε ότι έχασε την γιαγιά της και της αφιέρωσε τη νίκη.

Αντίθετα, σχετικά εύκολα πέρασε στον επόμενο γύρο η Πάουλα Μπαντόσα (Νο3) που κέρδισε με 6-3, 6-2 την Ρουμάνα Μπάρα, ενώ μια άλλη Ρουμάνα, την Μπόγκνταν, απέκλεισε η Κβίτοβα με 6-1, 7-6.

Στον τρίτο γύρο και η Κρεϊτσίκοβα που επικράτησε λίγο πιο δύσκολα της Γκόλουμπιτς (6-3, 6-4), ενώ συνεχίζει και το Νο17, η Ο. Ριμπάκινα, που κέρδισε την Αντρεέσκου με 6-4, 7-6, στο πιο αμφίρροπο ματς του μεσημεριανού προγράμματος.

Η Γαλλίδα Ταν μετά τη νίκη της επί της Σερένα Γουίλιαμς, απέκλεισε και το Νο32, την Ισπανίδα Τόρμο, με 6-3, 6-4, ενώ εύκολα πέρασε στον τρίτο γύρο και η Τομλγιάνοβιτς, κερδίζοντας με 6-2, 6-2 την Αμερικανίδα Χάρισον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα