Σερένα Γουίλιαμς: Πρόωρος αποκλεισμός στο Wimbledon

Newsroom
Σερένα Γουίλιαμς: Πρόωρος αποκλεισμός στο Wimbledon
Η Σερένα Γουίλιας έπειτα από ένα χρόνο επέστρεψε σε Grand Slam, όμως ηττήθηκε από την άσημη Γαλλίδα, Αρμονί Ταβ με 2-1 και αποχαιρέτησε από τον 1ο γύρο το Wimbledon

Η επιστροφή για τη Σερένα Γουίλιαμς έπειτα από ένα χρόνο σε Grand Slam δεν ήταν επιτυχημένη. Η 41χρονη Αμερικανίδα ηττήθηκε από τη Γαλλίδα, Αρμονί Ταν με 5-7, 6-1, 6-7(7-10) σε αγώνα τριών ωρών και 11 λεπτών, αποχαιρετώντας το Wimbledon.

H Αμερικανίδα, νικήτρια εφτά τίτλων στο Wimbeldon και κάτοχος 23 Grand Slam, είχε αγωνιστεί για τελυταία φορά στο περσινό Wimlbedon, με το ίδιο αποτέλεσμα, αποκλεισμός από τον 1ο γύρο.

Η Ταν, Νο115 στον κόσμο έκανε ντεμπούτο στο τουρνουά και το συνδύασε με τη πιο λαμπρή νίκη της καριέρας της. Η 24χρονη Γαλλίδα, σε επίπεδο Grand Slam είχε αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές στο Roland Garros, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από τον α' γύρο.


Αντίθετα, η Σιμόνα Χάλεπ δεν είχε δύσκολο έργο, με τη Ρουμάνα να επικρατεί της Τσέχας, Καρολίνα Μούτσοβα με 6-3, 6-2.

Πρόκριση στα 3 σετ πήρε η Κόκο Γκοφ κόντρα στη Ρουμάνα, Έλενα Ρούσε με 2-6, 6-3, 7-5, όπως και η Πέτρα Κβίτοβα με αντίπαλο την Ιταλίδα, Τζασμίν Παολίνι με 2-6, 6-4, 6-2.

Η Πάουλα Μπαντόσα απέκλεισε την Αμερικανίδα, Λουίζα Τσίρικο με 6-2, 6-1, ενώ στην έκπληξη της ημέρας, η Μπελίντα Μπέντιτς έχασε από την Κινέζα, Κιανγκ Βανγκ με 4-6, 7-5, 2-6.

 

Τελευταία Νέα